Sprijin alimentar din partea primăriei pentru nevoiașii din Năvodari

507
Sprijin alimentar din partea primăriei pentru nevoiașii din Năvodari - produseagroalimentare03755000-1317673601.jpg

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat din partea administrației locale Năvodari, primarul Nicolae Matei vine în sprijinul persoanelor cu probleme financiare și le oferă înainte de sezonul rece, drept ajutor, cartofi în valoare de 20 lei de persoană. De această inițiativă, vor beneficia un număr de 5.360 oameni cu probleme financiare, care au domiciliul în orașul Năvodari.
"Știu că nu este foarte mult, dar pentru persoanele care au probleme financiare, cum sunt pensionarii sau năvodărenii rămași fără un loc de muncă, ajutorul Primăriei înseamnă foarte mult. Asta intenționez, să-i ajut pe cei care au nevoie înainte de iarnă, așa cum am făcut și până acum și îi asigur că vor mai exista și alte campanii de acest fel. Voi fi mereu alături de oameni", ține să precizeze primarul Nicolae Matei.
Cei interesați trebuie să știe că acțiunea va fi demarată cu ocazia "Zilelor Recoltei", când Primăria Năvodari oferă tuturor pensionarilor, persoanelor cu handicap, persoanelor care beneficiază de ajutor social sau sunt înscrise în programul cantinei social, produse agroalimentare în valoare de 20 lei. Mai exact, potrivit reprezentanților administrației locale, este vorba despre 35 de kilograme de cartofi pentru fiecare persoană.
Distribuirea se va face în perioada 5 - 14 octombrie, după următorul program: luni - miercuri: 9.00 - 15.00; joi: 9.00 - 17.00; vineri: 9.00 - 13.00. Toți cei care se încadrează în prevederile legale sunt așteptați să-și ridice produsele de la Cantina Liceului "Lazăr Edeleanu" din localitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5268 secunde