Sorin Oprescu rămâne în arest la domiciliu

131
1
Sorin Oprescu rămâne în arest la domiciliu - sorinoprescu-1448301625.jpg
Judecătorii de la Tribunalul București au decis luni ca primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, să rămână în continuare în arest la domiciliu, în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat.



Tot luni, Curtea de Apel București a judecat o contestație a DNA față de decizia Tribunalului București de a-i permite lui Oprescu să se interneze 7 zile în spital, în vedere efectuării unei intervenții chirurgicale.

În acest caz, judecătorii de la Curtea de Apel București vor lua marți o decizie, transmite Agerpres.ro.

Pe 20 noiembrie, Sorin Oprescu a fost trimis în judecată alături de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa, director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești și ulterior al Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane; Mircea Octavian Constantinescu, directorul Direcției Economice din Primăria Generală; Florin Șupeală, director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești; Claudiu Bengalici, administrator al unei societăți comerciale; Cristian Stanca (fost șofer al lui Oprescu); Ruxandra Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești.

Potrivit DNA, de la finalul anului 2013, Sorin Oprescu a condus un grup infracțional organizat, constituit de directorul Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane, Bogdan Cornel Popa, care avea ca scop săvârșirea de infracțiuni de corupție, mai precis dare și luare de mită, din sume provenite din bugetul municipalității.

"La data de 5 septembrie 2015, Sorin Mircea Oprescu în calitate de primar al municipiului București, în baza unei înțelegeri prealabile cu inculpații Popa Bogdan Cornel și Stanca Cristian, a primit de la primul suma de 25.000 euro din totalul de 60.000 euro pretinși în mod necuvenit de cei doi de la administratorii unei societăți comerciale (denunțători în cauză), în legătură cu un contract de execuții lucrări în cadrul Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești", susține DNA.



Comentează știrea

ruslan
23 noiembrie 2015
Faci bani de acasa

Faci bani de acasa! Internetul este o inventie minunata! Pe internet gasesti acum acest curs online care te invata pas cu pas, cu multe explicatii, cum faci bani de acasa! Cursul este GRATUIT si te invata cu multe indicatii foarte simple si clare cum faci bani de acasa! Vrei si tu cu seriozitate sa inveti ceva nou si de viitor? Cere imediat informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Sorin Oprescu, la DNA
Joi, 29 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Oprescu, eliberat din arest
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Sorin Oprescu rămâne în arest
Pagina a fost generata in 0.2627 secunde