Sorin Grindeanu, întâlnire la Bruxelles cu înalți oficiali ai Comisiei Europene

115
Sorin Grindeanu, întâlnire la Bruxelles cu înalți oficiali ai Comisiei Europene - soringrindeanu-1487243791.jpg
Premierul Sorin Grindeanu efectuează o vizită la Bruxelles, prilej cu care va avea întrevederi cu înalți oficiali ai Comisiei Europene și ai Consiliului European.


Potrivit unui comunicat al Guvernului, prim-ministrul va avea întrevederi cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, cu Donald Tusk, președintele Consiliului European, cu Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, și cu Jyrki Katainen, vicepreședinte al Comisiei Europene responsabil cu ocuparea forței de muncă, creșterea economică, investiții și competitivitate.


"Vreau să îi asigur pe toți partenerii noștri din instituțiile europene că lupta împotriva corupției, implicarea și consolidarea rolului nostru în UE sunt obiective prioritare ale Guvernului pe care îl conduc, iar demersul de acum se înscrie în linia dialogului activ pe care îl promovăm cu toți interlocutorii europeni", afirmă Grindeanu, în comunicat.


Din delegația condusă de premierul Grindeanu vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, și Marius Nica, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului, potrivit sursei citate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1845 secunde