€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Social-democrații se reunesc în CExN pentru desemnarea miniștrilor

Ştire online publicată Miercuri, 28 Iunie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Social-democrații se reunesc, astăzi, în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată lista miniștrilor noului Cabinet.

Reuniunea CExN al PSD are loc după ce Mihai Tudose a fost nominalizat, într-o altă ședință a CExN, pentru funcția de premier, iar președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pentru această poziție.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, estima că noul Guvern ar putea fi votat joi seara și ar putea să depună jurământul tot atunci.

Pe de altă parte, președintele Klaus Iohannis a semnat, ieri, decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului și listei noului Guvern.

Luni, la finalul consultărilor cu partidele parlamentare, șeful statului a anunțat că îl desemnează candidat pentru funcția de premier pe Mihai Tudose, ministru interimar al Economiei, și a transmis că România trebuie să aibă un guvern cât mai repede.

„Această criză prin care trecem, că este o criză politică, dăunează grav României, dăunează economiei românești, dăunează imaginii României în lume și opinia mea este că această criză trebuie terminată foarte repede. Trebuie să avem cât se poate de repede un nou guvern, un guvern care începe să rezolve problemele care au rămas nerezolvate, respectiv problemele care au apărut din cauza acestei crize care a pornit în interiorul PSD”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9495 secunde