€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Social-democrații, reclamații la adresa șefului statului: "Iohannis blochează România"

Ştire online publicată Luni, 10 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
PSD susține că președintele Klaus Iohannis „blochează” România prin amânarea unei decizii referitoare la remanierea guvernamentală, social-democrații anunțând că vor utiliza toate mijloacele legale și constituționale pentru a debloca situația creată.

„Partidul Social Democrat condamnă decizia iresponsabilă a președintelui Iohannis de a bloca funcționarea a două ministere cheie ale Guvernului României. Lipsit de orice argument politic, legal sau constituțional, Iohannis se lasă mânat de ranchiuna și obsesiile personale, aducând prejudicii statului român pe care ar fi trebuit să-l reprezinte. Iohannis pur și simplu blochează România, astfel încât Guvernul PSD+ALDE să nu facă investiții în autostrăzi și dezvoltare locală. Scandalurile și conflictele create de Iohannis sunt cu atât mai iresponsabile în contextul Anului Centenar și al apelurilor repetate din partea oficialilor europeni privind realizarea unui consens politic înainte ca România să preia Președinția Consiliului Uniunii Europene”, se arată într-un comunicat al PSD.

Potrivit sursei citate, Iohannis a manifestat un comportament lipsit de orice decență și bun simț față de doamna prim-ministru, în ciuda mesajului de pace politică pe care aceasta i l-a adresat în cadrul ședinței solemne organizată în Parlament cu ocazia Centenarului.

„Dincolo de funcții, președintele Iohannis ar fi trebuit să dea dovadă de bună creștere și politețe față de o doamnă. În aceste condiții, PSD va utiliza toate mijloacele legale și constituționale pentru a debloca situația creată de Iohannis și pentru a-l determina pe acesta să respecte legile și Constituția României”, se mai menționează în comunicat.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, zilele trecute, că așteaptă decizia CCR la sesizarea Guvernului în cazul remanierii de la Transporturi și Dezvoltare Regională, după care va acționa constituțional.           

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37465 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2200 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7115 secunde