Social-democrații din Constanța au plantat arbuști în apropierea pasajului subteran de la Gară

679
2

Articole de la același autor

Campania de conștientizare "Constanța Verde", inițiată de Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat Constanța, prinde rădăcini, nu doar în mediul online. 


Tinerii social democrați, împreună cu reprezentantele Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate Constanța, au plantat, sâmbătă, peste 200 de trandafiri și tuia ce vor înfrumuseța de acum zona din incinta Pasajului subteran de la Gară. 
Terenul a fost ales la îndemnul reprezentanților Direcției Gospodărire Comunală, Serviciul Administrare Spații Verzi, în funcție de nevoile și atractivitatea zonei, Pasajul subteran de la Gară fiind intens circulat de constănțeni și simțindu-se nevoia înfrumusețării sale. Cele două organizații social democrate au achiziționat plantele ornamentale, au săpat gropile și au plantat cu grijă firele de trandafiri și arbuștii de tuia. Iar pentru ca plantele ornamentale să prindă rădăcini și să ajungă să înfrumusețeze zona, tinerii social democrați vor avea grijă ca munca lor să nu fie în zadar și vor îngriji și ecologiza locul pe viitor. 


Campania de conștientizare "Constanța Verde" a început în mediul online cu mesaje motiva-ționale și informații utile ce își propun să contribuie la schimbarea comportamentului pe care semenii noștri îl manifestă față de natură, un comportament de multe ori distructiv, și să răspundă nevoilor reale ale societății românești și ale comunității locale constănțene, în mod special. 


"Haideți să salvăm natura prin gesturi mici! Împreună facem Constanța Verde" este îndemnul tinerilor social-democrați din Organizația Municipală, îndemn adresat tuturor constănțenilor. 


"Programul Primăriei - Curățăm Constanța noastră - ne oferă tuturor posibilitatea, printre multe alte activități, de a participa concret, prin acțiuni specifice, la creșterea spațiului verde existent, dar insuficient în orașul nostru. Azi, Organizația Femeilor Social Democrate din Municipiul Constanța și TSD Municipiul Constanța au încercat acest lucru. Și, cu siguranță, vom continua, așa cum am făcut și până acum, de altfel, astfel de acțiuni", a declarat Conf. Univ. Dr. Marioara Cojoc, președintele OFSD Municipiul Constanța. 


Campania de conștientizare "Constanța Verde", inițiată de TSD Municipiul Constanța, se va derula până la finalul anului 2018. 


Comentează știrea

sever
23 aprilie 2018
hei rup comunist

s-au adunat in subteran si si-au plantat reciproc arbustrii in cur

Sindbad
23 aprilie 2018
Pt. adormit prostimea

O acțiune meritorie. Seamănă mai mult ca o măsură reparatorie la jaful si furtul spatiilor verzi incepută si continuată de Mazăre si actuala conducere pesedistă a orașului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.834 secunde