Social democrații constănțeni: "Demisia lui Mazăre - o pierdere"

144
1
Social democrații constănțeni:

Articole de la același autor

După ce Radu Mazăre a anunțat că renunță la primărie, sâmbătă fostul lider al social democraților constănțeni și-a dat demisia și din partid. El anunțase cu ceva vreme că intenționează să renunțe la politică, iar desele probleme cu DNA se pare că au grăbit decizia. Pe adresa redacției a sosit un comunicat din partea Organizației municipale a PSD din care cităm: 


"Radu Mazăre a fost președintele PSD Constanța în ultimii 12 ani...A ajutat organizația să crească, să devină mai puternică. În toată perioada în care a condus municipiul Constanța, a transformat orașul nostru fundamental, administrația condusă de el fiind un etalon la nivel național. Indiferent de discursurile politicianiste pe marginea situației sale actuale rămân proiectele și realizările echipei PSD de la nivelul municipiului, zecile de mii de voturi pe care le-am obținut în ultimii 12 ani sunt mărturie a performanței organizației noastre. Demisia lui Radu Mazăre din PSD este o pierdere pentru organizația noastră, dar îi asigurăm pe constănțeni că munca noastră va continua pentru dezvoltarea Municipiului Constanta. 


Îi mulțumim primarului și colegului nostru Radu Mazăre pentru performanța administrativă, pentru echipa formată la nivelul organizației noastre și îi urăm mult succes în continuare."


Comentează știrea

popescu
28 mai 2015
Regrete Amare

Cat de greu ne vine tuturor. ..O sa ne lipseasca acest ilustru conducător. .cu o viziune deosebită ..pt dezvoltarea continuă a orasului... Radule...nu ne părăsi. ..nu pleca...mai stai..te rugam..avem nevoie de tine....RAJA...POLARIS..LITORAL CONECT..POLITIA LOCALA....toti ...plangem in HOHOTE !!...TE VREM INAPOI !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5544 secunde