Social-democratele din Constanța au sărbătorit anticipat "Ziua Femeii"

696
2
Social-democratele din Constanța  au sărbătorit anticipat

Articole de la același autor

Femeile social-democrate din Constanța au sărbătorit, sâmbătă, "Ziua Internațională a Femeii" într-un cadru festiv, la restaurantul "Dorna" din stațiunea Mamaia. 


La evenimentul unde gazdă a fost primarul Mariana Gâju, în calitate de președinte al OFSD Constanța, au participat aproximativ 900 de doamne și domnișoare reprezentante ale celor 5.200 de femei social-democrate, din cele 70 de localități din județul Constanța.

Muzica, voia bună și bucatele alese au fost ingredientele care au stat la baza unei petreceri reușite. 


Invitate de onoare la acest eveniment au fost europarlamentarul Viorica Dăncilă, care este și președinte al Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) la nivel național, și senatorul Ecaterina Andronescu, vicepreședinte PSD. 


Totodată, constănțencele i-au avut aproape pe președintele PSD Constanța, Felix Stroe, dar și pe președintele CJC, Horia Țuțuianu. De asemenea, nu au lipsit membri ai Biroului Permanent al Organizației Județene Constanța a PSD, și nici colege de la alte partide cu care PSD colaborează foarte bine, cum ar fi ALDE Constanța. 


"Este un moment deosebit, dar și o tradiție să ne întâlnim an de an la această sărbătoare. Este momentul în care ne distrăm cel mai mult, dar și cel în care avem timp să socializăm pe diverse teme de interes pentru noi. Este o petrecere reușită, ca de fiecare dată", a spus una dintre social-democratele prezente la petrecere. 


Comentează știrea

Relu
6 martie 2017
Cadavre inca miscatoare !

Noaptea , ca hotii ! Ziua mananca tortul . Sarbatoresc ! Ca le-a iesit hotia ! Hiene si sacali , lacuste si viermi , microbi si virusi ! Ciuma rosie !

ORTODOX
8 martie 2017
8 MARTIE SI PURIMUL, SARBATORITE DIN NECUNOASTERE SI DIN LIPSA DE DOCUMENTARE ! 8 MARTIE, SARBATOARE PAGANEASCA , CARE NU ARE LEGATURA CU CRESTINISMUL IN GENERAL SI CU CRESTINISMUL ORTODOX ROMANESC IN SPECIAL !

VA ROG, CITIZI SI DOCUMENTATZI-VA : CE ESTE, DE CE A FOST INFIINTZATA " ZIUA INTERNATZIONALA A FEMEII ", PE 8 MARTIE SI CARE ESTE ADEVARATA ZI A FEMEII CRESTINE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.551 secunde