Simona Crețu a ieșit din competiția pentru desemnarea candidatului PDL la prezidențiale

221
Simona Crețu a ieșit din competiția pentru desemnarea candidatului PDL la prezidențiale - 324783simonacretu-1383218869.jpg

Articole de la același autor

Simona Crețu s-a retras din competiția pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidențiale, din "motive personale", anunță liderul PDL Bihor, Gavrilă Ghilea, în timp ce șeful Comisiei de Etică din partid, Daniel Buda, spune că lui Crețu i s-a retras candidatura întrucât nu are 35 de ani.


Președintele PDL Bihor, senatorul Gavrilă Ghilea, a anunțat, ieri, la întâlnirea de la Oradea cu posibilii candidați ai partidului la alegerile prezidențiale, la care au participat prim-vicepreședintele PDL Catalăin Predoiu și primarul Aradului, Gheorghe Falcă, faptul că a treia persoană înscrisă în cursa internă, Simona Crețu, a renunțat la competiție.


"Comisia de Etică și Litigii a PDL a decis retragerea candidaturii Simonei Crețu. Comisia, care a analizat inițial candidatura, a constatat, ulterior, că doamna Crețu nu îndeplinește condițiile prevăzute de Constituție pentru funcția de președinte, neavând 35 de ani. Doamna Crețu are 34 de ani", a spus Buda.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5176 secunde