€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

"Avem partidul nostru politic, pe scurt PLUS"

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, sâmbătă, la Cluj, că el și susținătorii săi au înregistrat o nouă formațiune politică, Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS), care va lua locul Mișcării România Împreună.

"Au trecut opt luni de când noi ne organizăm pe teren și acest dosar trenează în justiție. Oameni care nu doresc ca noi să avem acest vehicul politic încearcă să împiedice, încearcă să facă să treneze acest proces de înregistrare și dacă mergem în acest ritm am concluzionat că riscăm să ajungem în martie, aprilie, mai și să nu fim în măsură să candidăm la următoarele alegeri care vor avea loc la sfârșitul lunii mai. Atunci, în septembrie ne-am decis să ne gândim la o alternativă și colegi de-ai noștri, care împărtășesc aceleași valori, aceleași principii, oameni anonimi, dar care au vrut să dea o mână de ajutor, au depus o cerere de înregistrare a unui partid politic. Astăzi, vreau să vă anunț că acel partid politic este înscris în Registrul partidelor politice din România, deci astăzi vreau să vă anunț dragi prieteni că avem partidul nostru politic. Este vorba de Partidul Libertății, Unității și Solidarității, pe scurt PLUS", a spus Dacian Cioloș, în fața câtorva sute de susținători din țară, adunați în Cinematograful Florin Piersic.

El a adăugat că noul partid împărtășește aceleași valori ca Mișcarea România Împreună.

"Vrem, deci, să construim o Românie care să fie pe plus. Este un partid care împărtășește exact aceleași valori și principii și același concept despre România pe care noi l-am construit în ceea ce am fi vrut să fie Mișcarea România Împreună", a menționat Cioloș.

Mișcarea România Împreună ar urma să fie retrasă de la înregistrarea ca partid politic.

"În zilele următoare, cu alți opt fondatori ai Mișcării România Împreună vom cere Tribunalului din București retragerea dosarului de înregistrare a Mișcării România Împreună și de marți încolo vom și noi înscriși în acest partid, partidul PLUS. Acesta va fi partidul cu care vom merge înainte împreună", a conchis Dacian Cioloș.

Sursa : Agerpres 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3763 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8986 secunde