Șerban Nicolae: Corupții nu violează, corupții nu așteaptă tinerele la lift

205
Șerban Nicolae: Corupții nu violează, corupții nu așteaptă tinerele la lift - 536erbannicolae-1545317822.jpg
Liderul senatorilor PSD Șerban Nicolae a declarat, joi, la dezbaterea moțiunii de cenzură, că aceasta este "o inepție", adăugând, legat de problema recursului compensatoriu: "corupții nu violează, corupții nu așteaptă tinerele la lift".


"Niciun om care se respectă pe sine nu poate să voteze această moțiune de cenzură. Pot să respect dreptul Opoziției de a încerca să răstoarne Guvernul, dar nu cu moțiuni scrise în asemenea hal, nu cu compuneri școlare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea.", a declarat liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae.


Șerban Nicolae a punctat că recursul compensatoriu a fost inițiat de Guvernul Cioloș, iar "corupții nu violează, corupții nu așteaptă tinerele la lift."


"O asemenea inepție nu merită o replică. Niciodată nu ați venit cu alternative, ați venit cu formule pompieristice. Recursul compensatoriu, care a scos din pușcărie tâlhari, criminali, violatori, a fost inițiat de Guvernul Ciolaș. Este o mare minciună, o mare fraudă acel Guvern. Întrebați-o pe (Raluca) Prună. Ca să știți care este adevărul pentru că erați foarte revoltați ca nu cumva să scape corupții. Corupții nu violează, corupții nu așteaptă tinerele la lift. Din păcate, infractorii pe care i-ați eliberat, ăia violează", a spus Nicolae.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.432 secunde