€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Seniorii Constanței, sărbătoriți de administrația locală cu premii în bani

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a premiat, ieri, peste 350 de persoane în cadrul unei festivități care s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. 


În semn de prețuire pentru contribuția pe care au avut-o la dezvoltarea orașului, Primăria Municipiului Constanța acordă, de mai mulți ani, premii în bani persoanelor care împlinesc 80 de ani, 90 de ani, 100 de ani, precum și cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie. 


Ulterior, după premiere, cei prezenți în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța au urmărit și spectacolul oferit de artiștii constănțeni Liliana Cornilă și Ionuț Dulgheriu. 
Reamintim că sumele care se acordă seniorilor sunt următoarele: 300 de lei pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, 500 de lei pentru împlinirea vârstei de 90 de ani și 1.000 de lei pentru împlinirea vârstei de 100 de ani. 


Pentru a intra în posesia sumelor, seniorii sau reprezentanții acestora trebuie să depună la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri sau vineri, între orele 8.30 - 16.30, iar în zilele de joi, între orele 8.30 - 18.30, următoarele documente: cerere tip, certificat de naștere, carte de identitate sau certificat de căsătorie pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie. 
Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, documentele trebuie să fie prezentate atât copie, cât și original, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață. 


După ce au depus cererile, seniorii vor primi o invitație prin poștă în care vor fi informați cu privire la data, ora și locul desfășurării evenimentului.


Dacă nu pot veni la festivitatea de premiere, seniorii pot trimite un reprezentant. Acesta trebuie să prezinte cărțile de identitate (și ale beneficiarului și cel personal), precum și o împuternicire din partea titularului premiului. 


Dacă nu ajunge niciun reprezentant la premiere, atunci se pot prezenta și a doua zi după data festivității la casieria Primăriei Municipiului Constanța, situată pe bulevardul Tomis, nr. 51, între orele 14.00-16.00, pentru a ridica banii. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9536 secunde