Senatorul Nicolae Moga, președinte "fără voie"

307
1
Senatorul Nicolae Moga, președinte

Articole de la același autor

Noul președinte al Organizației Județene PSD Constanța este senatorul Nicolae Moga. În urma întrunirii Biroului Permanent Național al PSD, senatorul de Constanța Nicolae Moga a fost desemnat șef interimar peste Organizația Județeană. Decizia de la centru vine ca urmare a declarării postului vacant, în urma demisiei lui Radu Mazăre din toate funcțiile de conducere din partid.
 
"Este decizia Biroului Permanent Național al partidului, pe care o voi respecta. Nu pot să spun că mi-am dorit această funcție! Interimatul îl voi asigura începând de azi până în noiembrie. Tot începând de astăzi îmi revine sarcina de a mă ocupa de orga-nizarea alegerilor în interiorul partidului. Alegerile se vor face în toate structurile de jos în sus", a declarat proaspătul președinte interimar al PSD Constanța, Nicolae Moga. 


Astfel, până la sfârșitul lunii iunie, vor fi organizate alegeri în toate organizațiile comunale, orășenești, urmând ca, în perioada 15 august - 30 octombrie 2015, să fie alegeri în toate structurile județene. Este vorba de organizațiile de femei, de tineret, de pensionari etc. Toate aceste alegeri vor culmina, în noiembrie, cu Congresul Național. 


Așadar, chiar dacă primarul Radu Mazăre a renunțat la funcțiile de conducere, social democrații se pregătesc de alegerile din interiorul partidului, pentru ca anul 2016 să-i găsească pregătiți pentru cursa la locale, dar și pentru alegerile parlamentare. 


Comentează știrea

Promo
1 aprilie 2015
Oportunitate

Caut colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - calculator - conexiune internet - cunostinte minime PC - rabdare - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4357 secunde