Senatorul Gigi Chiru: "Vreau să îi ajut pe tineri să descopere cum se desfășoară activitatea unui parlamentar"

192
Senatorul Gigi Chiru:

Articole de la același autor

Senatorul Gigi Chiru, de la PNL, îi invită pe tinerii constănțeni să își petreacă vara alături de el, de membrii cabinetului și de echipa de consilieri, pentru a face practică de specialitate pe perioada vacanței.

Programul de internship va începe în luna iulie și va dura trei luni, timp în care tinerii vor avea ocazia să vadă modul în care funcționează cabinetul senatorial și activitatea parlamentară. Totodată, stagiarii vor avea ocazia să se implice în activitatea biroului de presă al acestuia, în pregătirea materialelor, să învețe modul de documentare, precum și în consilierea senatorului privind pregătirea unor acte normative. După terminarea perioadei de practică, studenții care vor opta pentru acest internship vor avea ocazia să viziteze, alături de senatorul Chiru, Parlamentul României.

"Îmi doresc să îi ajut pe tineri să descopere cum se desfășoară activitatea unui parlamentar, să câștige experiență și, după absolvire, să devină viitorii consilieri sau purtători de cuvânt ai partidelor politice sau ai parlamentarilor. Viața politică are nevoie de forțe proaspete, de oameni instruiți și de aceea este nevoie să îi sprijinim pe tinerii care doresc să activeze în acest domeniu. Pe de altă parte, va fi un ajutor substanțial de a vedea ce înseamnă viața politică și parlamentară, dincolo de imaginea prezentată la televizor", a declarat senatorul Gigi Chiru.

Cei interesați sunt invitați să trimită CV-ul împreună cu scrisoarea de recomandare la adresa de email: [email protected].

Procesul de selecție se va încheia la începutul lunii iulie, iar stagiul de practică va debuta pe 10 iulie 2015. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.624 secunde