€ 4.7619
£ 5.4653
$ 4.1988

Mai multe ştiri online:

Senatorul Christian Gigi Chiru, reconfirmat ca președinte al PDL Constanța

Ştire online publicată Luni, 16 Decembrie 2013. Autor: Carmen MOCANU
Consiliul de Coordonare Județean al Organizației Constanța a Partidului Democrat Liberal s-a reunit, sâm-bătă, pentru a alege noul Birou Permanent Județean (BPJ). 


În cadrul întâlnirii, președintele Organizației Județene a PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, a pre-zentat în fața colegilor săi un raport de activitate în care a făcut referire la un altfel de PDL, „o organizație cu o bază internă puternică, cu oameni cinstiți și onorabili, orientat către soluții pentru constănțeni”. El a mai precizat că a fost necesară o triere internă și o verificare amănunțită, pentru a da vitalitate organizației. Revenind la alegerile interne organizate la Teatrul Național „Oleg Danovski”, la eveniment au participat 351 de delegați din întreg județul.


În urma scrutinului, Christian Gigi Chiru a fost reconfirmat pe funcția de președinte. Alături de el, BPJ al PDL Constanța este format din Con-stantin Chirilă, Zanfir Iorguș și Iustin Fabian Roman (prim-vicepreședinți), secretar general - George Măndilă, secretari generali adjuncți - Florin Tudor Gavrilă, Dumitru Gheorghiu, vicepreședinți - Adrian Sponte, Mariana Dumitrescu, Ionel Măruțoiu, Costel Stancă, Romeo Rezeanu, Emil Mihăiță Vișoianu, Linica Stan, Cerasela Arsinte și Stelian Gima.


De asemenea, din BPJ mai fac parte secretari executivi, președinți și vicepreședinți de colegii: Ionuț Anghel, Constantin Cristian Bălăucă, Mihai Durbală, Anca Bobe Demirel, Andreea Artagea, Ale-xandru Chițoi, Paul Niculcea, Marian Ilinca, Romeo Murea, Cristian Zahariuc, Vasile Delicoti, Oana Maria Florea, Sorina Tușa, Ion Solomon, Mihaela Andrei, Gheorghe Beșliu, Camelia Pleșca, Floriean Hristea, Gheorghe Georgescu, Dan Pândichi, Ionel Obrejean, Maria Soare, Daniel Gheorghe, Valentin Neagu, Nicolae Ionescu, trezorier - Leana Tudor. Tot sâmbătă au fost aleși să facă parte din BPJ și Adrian Alexandrescu ca președinte al Comisiei Județene de Integritate, Statut și Litigii, precum și Oana Magdalena Pavel ca președinte al Comisiei Județene de Revizie și Control.


În altă ordine de idei, reaminti că, din noul BPJ mai fac parte ca membrii de drept, deputatul Florin Gheorghe, Elena Ivănescu - președinte al Organizației de Femei, Nicolae Ciucă - președinte al Organizației Vârstei a Treia, Cristian Orozan - președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri, Vasile Delicoti - președinte al Ligii Aleșilor Locali și Sorina Tușa - președinte al Organizației Județene de Tineret.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 20 februarie Foto : Fetița care a căzut în cap din microbuzul supraaglomerat a murit! 12559 vizite, 0 comentarii Fetița care a căzut în cap din microbuzul supraaglomerat a murit!
Cultură-Educație
marti, 19 februarie Foto : ESTE OFICIAL. Elevii încep anul școlar cu o săptămână mai devreme decât de obicei! 2785 vizite, 0 comentarii ESTE OFICIAL. Elevii încep anul școlar cu o săptămână mai devreme decât de obicei!
Actual
luni, 18 februarie Foto : VIDEO! Fenomen meteo înfricoșător!  A NINS CU FULGI NEGRI 1628 vizite, 0 comentarii VIDEO! Fenomen meteo înfricoșător! A NINS CU FULGI NEGRI
Economie
ieri, ora 23:06 Foto : Cât de sigură și de nepoluantă este navigația în portul Constanța? 947 vizite, 0 comentarii Cât de sigură și de nepoluantă este navigația în portul Constanța?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8372 secunde