€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Șeful statului solicită o strategie pentru a preveni efectele fenomenelor meteo extreme

Ştire online publicată Luni, 03 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Klaus Iohannis transmite, după tragedia din Prahova în urma căreia și-au pierdut viața trei copii și un al patrulea este dat dispărut, că este nevoie urgentă de elaborarea unor strategii pentru a preveni efectele fenomenelor meteo extreme.
„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu profundă durere despre tragedia petrecută în localitatea Sângeru, din județul Prahova, în urma căreia și-au pierdut viața trei copii și al patrulea este dat dispărut după ce casa în care locuiau a fost luată de o puternică viitură. Președintele Klaus Iohannis este alături de familia îndurerată în aceste momente grele și de toți cei care au avut de suferit de pe urma inundațiilor care au afectat România în ultimele ore“, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.


Conform aceleiași surse, Klaus Iohannis solicită autorităților responsabile să ia toate măsurile care se impun pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin.


„Această dramă, care din nefericire nu este un caz singular, reprezintă un puternic semnal de alarmă că este urgentă nevoie de elaborarea unor strategii pentru a preveni, pe cât posibil, efectele fenomenelor meteo extreme și a unor planuri de acțiune imediată atunci când au loc astfel de evenimente climatice extraordinare“, se mai menționează în comunicat.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8028 secunde