Mai multe ştiri online:

Șeful statului a promulgat Legea prin care se introduce tichetul cultural acordat angajaților

Ştire online publicată Joi, 12 Iulie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Președintele Klaus Iohannis a semnat, ieri, decretul pentru promulgarea Legii privind acordarea biletelor de valoare, prin care se introduce tichetul cultural acordat angajaților.

Legea vizează unificarea legislației privind acordarea tichetelor de masă, a tichetelor-cadou, tichetelor de creșă și a voucherelor de vacanță, precum și introducerea unui nou tip de bilete de valoare - tichetul cultural.

„Tichetele culturale sunt bilete de valoare acordate angajaților, lunar sau ocazional, pentru achitarea contravalorii de bunuri și servicii culturale. Bunurile și serviciile culturale pot fi: a) abonamente sau bilete la spectacole, concerte, proiecții cinematografice, muzee, festivaluri, târguri și expoziții, permanente sau itinerante, parcuri tematice, inclusiv cele destinate copiilor; b) cărți, manuale școlare, albume muzicale, filme, în orice format. Nivelul maxim al sumelor acordate sub forma tichetelor culturale nu poate depăși suma de 150 de lei pentru tichetele acordate lunar, respectiv suma de 300 de lei/eveniment pentru cele acordate ocazional”, se arată în lege. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9443 secunde