€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Ședință decisivă la PSD. Discuții aprinse. Tudose: Demisionez dacă votul o cere

Ştire online publicată Luni, 15 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Tensiune la maximum și dispute nerezolvate, adică război total în interiorul PSD-ului. Astăzi se va tranșa, practic, soarta Gurvenului Tudose. 


Coaliția ar putea decide să-și dea jos al doilea guvern, dacă cele două tabere care au apărut în PSD nu vor reuși să ajungă la un compromis. Scandalul a luat amploare după ce Mihai Tudose a cerut demisia ministrului de Interne, pe care l-a acuzat că minte. Cu doar câteva ore înainte de ședință, Liviu Dragnea a avut la Parlament, mai multe întâlniri cu lideri PSD care îi sunt apropiați: Gabriel Vlase, Florin Iordache sau Lia Olguța Vasilescu. Realitatea. net redă live- text, cele mai importante declarații făcute de liderii PSD. Update Potrivit unor surse, Mihai Tudose ar fi spus că demisionează dacă votul o cere.


Update Potrivit unor surse, Mihai Tudose ar fi spus că demisionează dacă votul o cere.

Update Gabriela Firea a vorbit în ședință, având un discurs pro Tudose.

Update Potrivit unor surse, în ședință s-a discutat despre cazul pedofilului. Au vorbit atat Carmen Dan, cât și Mihai Tudose.


Conform altor surse, Cătălin Rădulescu, deputatul mitraliera, a fost dat afară din ședința CEX, chiar de către Mihai Tudose. Aparatele de bruiaj au fost instalate încă de la începutul ședinței.

sursa: www.realitatea.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9573 secunde