Se reiau lucrările de reabilitare a spațiilor verzi la Medgidia

126
Se reiau lucrările de reabilitare  a spațiilor verzi la Medgidia - sereiaulucrariledereabilitare-1392834941.jpg

Articole de la același autor

Datorită condițiilor meteorologice favorabile, lucrările de reabilitare a infrastructurii de spații verzi și parcuri au fost reluate la Medgidia. Lucrările fac parte din proiectul "Reabilitare/modernizare spații verzi și parcuri în Medgidia", încadrat în Programul Operațional Regional 2007 - 2013. 
"Proiectul a fost sistat anul trecut, odată cu răcirea vremii, însă o parte din obiective a fost atinsă. Mai exact, până acum au fost executate lucrări de plantare arbuști, copaci și flori, de refacere a aleilor prin montarea pavajului cu dale de beton și plantare de gazon. În total, au fost plantați 610 arbori ornamentali, 150 magnolii și 4.300 de trandafiri din 23 de soiuri diferite în parcurile și spațiile verzi din municipiu. Odată cu reluarea activității, urmează să se mai planteze 580 de magnolii și flori anuale și bienale", a spus primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache. 
Potrivit proiectului, activitatea de reabilitare a spațiilor verzi și parcuri constă în refacerea spațiilor verzi din zona de Nord și Vest a municipiului Medgidia, pentru o suprafață totală de 175.283 mp. Astfel, la sfârșitul lunii ianuarie, lucrările la parcul de la Nord au fost finalizate complet. Momentan, se continuă lucrările la Parcul 1 Mai, unde vor fi amenajate spațiile verzi, pavajele și bordurile și vor fi efectuate lucrări de iluminare. În principal, la finalul lunii ianuarie 2014 proiectul era finalizat în proporție de 85%, valoarea totală a proiectului fiind de 8.269.298 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7378 secunde