€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Se reabilitează clădirile aflate în proprietatea municipalității

Ştire online publicată Joi, 13 Iunie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Lucrările de reabilitare a clădirilor aflate în proprietatea municipalității au început sub coordonarea Primăriei Municipiului Constanța, prin Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat.


Cinci dintre aceste imobile, aflate în zona centrală și zona peninsulară a orașului au intrat deja în reparații capitale, atât la interior cât și la exterior, iar pentru alte 16 clădiri a fost efectuată expertiza tehnică în vederea începerii lucrărilor.
„Am acordat RAEDPP sume consistente pentru reabilitarea unor imobile aflate în proprietatea municipiului, în special cele din zona centrală”, a  spus primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.


Clădirile care sunt locuite în prezent de chiriași vor beneficia de lucrări exterioare, iar celelalte vor fi reparate și la interior. După finalizarea reparațiilor, imobilele care nu sunt locuite vor fi scoase la licitație pentru a fi închiriate de agenți economici, iar banii rezultați vor putea fi folosiți la reabilitarea altor clădiri aflate în administrarea municipalității.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7341 secunde