Mai multe ştiri online:

Se cere demisia lui Călin Popescu-Tăriceanu din funcția de președinte al Senatului

Ştire online publicată Luni, 26 Septembrie 2016. Autor: Carmen MOCANU
Senatorul ALDE Vasile Nistor i-a solicitat, luni, lui Călin Popescu-Tăriceanu să își prezinte demisia din funcția de președinte al Camerei superioare a Parlamentului, întrucât este "acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului".


"Îmi pare rău că nu este domnul președinte Tăriceanu (în sala de ședință — n.r.). Domnule Tăriceanu, consider că aveți datoria morală față de România să vă prezentați demisia din funcția de președinte al Senatului întrucât sunteți acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului. În orice țară din Europa democratică, al doilea om în stat reprezintă un etalon pentru ceilalți. Ca președinte al Senatului, ar trebui să dați dovadă de considerație și respect pentru românii care v-au votat și v-au acordat încrederea", a spus Nistor, de la tribuna Senatului, citat de Agerpres.


În opinia sa, imaginea Senatului a fost "știrbită" din cauza abaterilor și a faptului că în funcțiile de conducere se regăsesc persoane care au dosare penale.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.912 secunde