SCANDALOS / Ministrul Educației a desființat Consiliul care analiza plagiatul lui Ponta

448
2
SCANDALOS / Ministrul Educației a desființat Consiliul care analiza plagiatul lui Ponta - pop-1340960432.jpg
Decizie fără precedent în cazul posibilului plagiat al premierului Victor Ponta. Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare a fost desființat prin ordinul ministrului interimar al Educației, chiar în momentul în care a vrut să analizeze cazul.

Cu toate acestea, membrii comisiei s-au reunit, în această dimineață, pentru a dezbate posibilul caz de plagiat. În aceste condiții, decizia Consilului nu mai are nicio valoare legală.
Ministrul interimar al Educației, Liviu Pop, a ajuns personal la ședința Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare pentru a le explica membrilor că nu au dreptul să analizeze acuzațiile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta. Liviu Pop susține că de această sarcină trebuie să se ocupe Consiliul Național de Etică.

Decizia desființării Consiliului a fost luată de ministrul interimar al Educației încă de joi seara, însă nu fusese publicată în Monitorul Oficial. Vineri dimineață, această etapă a fost încheiată, astfel că, în prezent, Consiliul a fost dizolvat.

În acest moment, cei 20 de membri nu mai fac parte din Consiliu. Aceștia au fost demiși de către ministrul interimar al Educației și urmează ca univeritățile să propună 45 de membri.


Comentează știrea

hmm
29 iunie 2012
tare

Mi se pare atat de tare treaba asta... Nici in filme nu vezi atata coruptie pe fatza.

x
29 iunie 2012
xx

sa-i ia dracu pe cei care au votat cu ei

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4136 secunde