Scandal în PDL la nivel național. Gigi Chiru nu își dă demisia

728
6
Scandal în PDL la nivel național. Gigi Chiru nu își dă demisia - gigichiru2-1339618030.jpg
Președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, consideră că nu ar trebui organizat congres la nivelul formațiunii politice și nici actualul președinte al partidului nu ar trebui schimbat.
"Eu nu cred că Emil Boc ar trebui schimbat deoarece rezultatele alegerilor din 10 iunie la PDL au fost mai slabe la nivel național. Era de așteptat să se întâmple așa. Deci, nu cred că este un motiv ca Emil Boc să fie schimbat, doar dacă acesta nu va dori el personal să renunțe la această funcție pentru a se ocupa mai mult de administrația din Cluj, unde a câștigat mandatul de primar. Totodată, nu cred că ar fi cazul să se facă un congres PDL", a declarat Gigi Chiru.
El a mai precizat că, în cursul zilei de astăzi, va fi prezent la București, pentru a participa la Colegiul Director al PDL, unde, cu siguranță, se va discuta și despre rezultatele alegerilor de duminică.
În ceea ce privește rezultatele alegerilor la Constanța, Chiru a spus că ele arată că PDL reprezintă a doua formațiune importantă la Constanța, iar rezultatele alegerilor au demonstrat că se situează peste media de la nivel național.
Vizavi de dorințele unor democrat-liberali constănțeni, care spun că președintele PDL Constanța ar trebui să-și dea demisia din funcție, Chiru a spus că nu va face acest lucru.
"Scorul obținut la Constanța este mai bun ca cel din 2008. Am mai spus și mă repet: am pierdut o luptă, nu războiul cu administrația Mazăre. Dacă eu mi-aș da demisia, e ca și cum trenul ar rămâne fără locomotivă", a mai declarat Chiru.

În cursul zilei de ieri, senatorul PDL Radu Berceanu a cerut demisia întregii conduceri a PDL și convocarea unui congres extraordinar.
Radu Berceanu va cere acest lucru în ședința Colegiului Director al PDL care va avea loc astăzi.
"Trebuie ca întregul Birou Permanent Național, conducerea centrală națională a PDL să-și dea demisia, să facem un congres mare, de 5.000 de oameni, cum am făcut totdeauna, în afară de ăsta ultimul, mai aranjat, așa, și să se decidă cine să conducă și mai ales cum să conducă", a declarat Radu Berceanu, la Senat.
Acesta a precizat că va cere aceste lucruri în mod public astăzi și nu va încerca să facă "bisericuțe" în partid pe această temă.
"În Colegiul Director o să-mi spun părerile astea. Un partid este ceva care este în legătură cu milioane de alegători sau dacă mai vrea să-i mai aibă. Drept urmare, trebuie să le comunice acelora ce mai are de gând să facă ca ei eventual să-l urmeze în continuare. În primul și în primul rând, trebuie să ne adresăm propriilor noștri militanți, care au muncit în campania asta de locale: ce se întâmplă, ce urmează, ce ar putea să mai fie. Și cred că trebuie să participe la această decizie", a susținut democrat-liberalul.
În opinia lui Radu Berceanu, trebuie făcută o analiză în urma alegerilor locale, despre ceea ce a însemnat activitatea la nivel național și după aceea pe județe.

Comentează știrea

ely
14 iunie 2012
Nici nu trebuie sa-si dea demisia Chiru

Chiru chiar a facut treaba la Constanta, altii ar trebui sa demisioneze: Petre Mihai, Stavrositu, Branza, etc

Miruna
14 iunie 2012
nu tin cu nimeni,nici cu pdl ,nici cu Chiru ,nici cu niciun alt ''contracandidat'', de fapt astia sunt de fatzada,mi-e scarba de mazare si ceea ce face

desigur in spatele lui mazarica sunt un clan intreg de mafioti si diverse persoane politice ,insa il acuz pe mazarica in calitate de simbol al caracatitei politico-financiaro-interlope care sufoca acest oras si il sugruma prin interesele lor financiare semi infractionale dar in acelasi timp si dezinteresele pt soarta acestui oras! desigur in spatele lui mazarica sunt un clan intreg de mafioti si diverse persoane politice ,insa il acuz pe mazarica in calitate de simbol al caracatitei politico-financiaro-interlope care sufoca acest oras si il sugruma prin interesele lor financiare semi infractionale dar in acelasi timp si dezinteresele pt soarta acestui oras! Pe langa daramaturi, gropi de gunoi,cladiri prabusite, structura de rezistenta a orasului facuta praf ,mai avem gramezi de maidanezi in Cta ''multumita'' domnului pirmar Mazare mun. CTA E CAMPION LA CAINI PE CAP DE LOCUITOR IN ROMANIce atatea discutii ,atata palavrageala si induiosari pt niste animale care au muscat zeci de mii de romani ;de 20 ani politicienii isi bat joc de cetatenii ROMANIEI isi bat joc sistematic prin diverse metode ,una e lasarea a sute de haite si mii de maidanezi(animale periculoase) pe strazile tuturor oraselor si comunelor in toate tarile civilizate (si nu doar ,chiar si in tari africane sau asiatice)cainii care nu au stapan si nu sunt legati sau intr-un adapost sunt euanasiati ;doar in INDIA ,PAKISTAN SAU BANGLADESH MAI VEZI CAINI PE STRAZI!dar probabil asta e idealul unor romani primitivi care isi doresc caini pe strazi si langa blocurile si institutiile si curtile instituiiilor statului si curtile a diverse firme si peste ttot vezi javre maidaneze!....alooo,mazare!??!?

Daniel
14 iunie 2012
Pt Miruna

La el gandesc si eu. Nu tin cu nimeni, nici cu PDL, nici cu Chiru, Cu nici un alt contracandidat, de fapt astia sunt de fatada, mi-e scarba insa de Miruna si de prostiile mai mari decat capul ei ala sec pe care le debiteaza pe aici. Mai fata mai, nici acum nu intelegi ca esti tu si cei asemenea tie niste ratati? Mai aveti 4 ani sa il dati jos pe Mazare. Sfatul meu este sa nu mai toti ca o barza pe aici anti Mazare ca nu faci nimic. Apucati-va de treaba. Am mai scris si ieir unui hidrocefal care urla contra lui Mazare: Voi ii numiti pe cei care-l sustin sctualul primar: prosti si drogati. Asa o fi. Dar cred ca au si ceilalti dreptul sa va numeasca pe voi: Idioti si Cretini. Ce spui suntem chit?

gicu
14 iunie 2012
chiru

efia pcum sa-si dea demisia el abia a prins ciolanul la efia pdl si sa o mai lase din un neica nimeni a ajuns sef lasa machedonul sefia din mana nici peste 50 ai alege ni nu mai iese el presedinte la cta pe bune daca nu-si baga maria si cei ai lui caracota nici acum nu iesea el presedinte ajuns dintr-o intamplare ca boc isi dau astia demisia cine-i mai alege

sergiu
14 iunie 2012
... Chiru

Mi-e scarba de acest individ care se numeste Chiru.Se vede ca este artificial si ca in ficare zi joaca un rol.Un ipocrit,un pervers si tot ce este rau la specia umana.

constantin
14 iunie 2012
sa ne furam caciula

ce locomotiva esti tu chiruleeeee?in campanie ai ascuns sigla pdl iar acum te bati cu pumnii in piept ca ai luat peste media pe tara.daca mergeai pe sigla pdl castigai mult mai mult.da ti demisia ca ai facut jocul altora nicidecum interesul partidului. te a vazut lumea la restaurant cismea la chindia psd ului,ai gresit cumva partidul? huoooooooooooooooo

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3616 secunde