Scandal în Consiliul Local Mihail Kogălniceanu

2025
6

Articole de la același autor

Nici nu și-au început bine mandatul, că aleșii de la Mihail Kogălniceanu au pus-o deja de un scandal. Motivul este scaunul de viceprimar, dezbătut se pare, chiar de doi membri ai aceluiași partid. De fapt, este vorba despre actualul viceprimar al orașului, Ion Scupra, și de un membru PP-DD căruia, spun liderii partidului de la Constanța, i s-a retras sprijinul politic.

Scandalul a luat amploare în cursul acestei săptămâni, când Scupra a încercat să introducă pe ordinea de zi a ședinței de sâmbătă a consiliului local un document prin care se arată că Iulian Boldea nu mai face parte din partid.

Scupra reclamă faptul că primarul Ancuța Belu îi ține partea fostului membru PP-DD și refuză să ia în considerare această hârtie, pentru că, afirmă conducerea de la Constanța, în această situație, Boldea și-ar pierde mandatul de consilier. Liderii de la județ spun că Belu este obligată de lege să introducă hotărârea pe ordine de zi, pentru că fostul reprezentant PP-DD nu mai are ce să caute în CL. 


De cealaltă parte, Anca Belu afirmă că totul este un joc de culise. Aceasta a explicat, pentru "Cuget Liber", cum, din informațiile pe care le deține, Scupra s-a folosit de un fals pentru a-l da pe Boldea afară din partid.

"Scupra nu a făcut nimic pentru localitate. Și-a negociat postul cu PSD-ul și nu a avut nicio activitate, însă a avut pretenția ca banii să îi fie livrați pe card. S-a folosit de o demisie în alb a lui Boldea, pe care nu a trecut-o prin Biroul Local al partidului, ci a dus-o direct la Constanța. Am văzut și eu acea hârtie, este evident că scrisul îi aparține lui Scupra, nu lui Boldea. De altfel, Boldea a înregistrat o cerere încă din data de 22, prin care ne solicită să avem în vedere acțiunile lui Scupra, dar să nu le luăm considerare, pentru că este vorba de un fals, iar el îl va acționa în instanță. Scupra forțează nota și vrea să introducem excluderea lui Boldea din consiliul local pe ordinea de zi a ședinței de sâmbătă, dar nu putem să facem așa. Trebuie mai întâi ca acesta să își rezolve problema în instanță", a declarat primarul Anca Belu.

Aceasta a mai precizat că, din punctul său de vedere, Scupra nu este omul potrivit pentru funcția de viceprimar. Primarul a mai precizat faptul că Scupra se poartă așa din cauza unor zvonuri potrivit cărora membrii CL ar dori o schimbare. Mai mult de atât, spune Belu, în eventualitatea în care Boldea va fi exclus din consiliul local, următorul pe lista de consilieri PP-DD este vărul lui Scupra, Costel Roșu.

În ceea ce privește nemulțumirile primarului față de activitatea lui Scupra, liderii din județ spun că Belu i-a delegat, în mod intenționat, cu sarcini pe toți membrii CL, mai puțin pe Scupra, pentru a avea, ulterior, motive să se plângă.

Reamintim că, la ședința de constituire a Consiliului Local Mihail Kogălniceanu, de la începutul lunii iulie, atât Ion Scupra, cât și Boldea au fost propuși pentru scaunul de vice, la acesta "atentând" și liberalul Gheorghe Caracostea. În urma voturilor acordate, Scupra a fost ales viceprimar. 


Comentează știrea

liz
24 august 2012
atentie la limba romana !

din text "...a avut pretentia ca banii sa-i fie LIVRATI pe card ! Parca banii se vireaza nu?

Ion
24 august 2012
Marian Anton

Indiferent de cine va fi pus viceprimar, acesta nu se va compara niciodata cu fostul viceprimar, domnul Marian Anton, care este un domn in primul rand si in al doilea rand un foarte bun profesionist. Marian Anton este poate singurul dintre alesii din Kogalniceanu pentru care conta mai mult munca decat imbogatiea a sa si a familiei sale! Este o mare pierdere pentru localitate faptul ca oameni de calitate sunt inlocuiti de catre tot felul de lepre ariviste! Stimate domnule Anton, aveti respectul meu!

Vasile fratele lui Ion
24 august 2012
despre ce zicea Ion

Anton este cel mai periculos dintre toti: si-a facut treaba fara zgomot. De fel este o nulitate: functia de vicxeprimar este, se pare, singurul serviciu pe care l-a avut dupa 90. Ar fi avut respectele concetatenilor daca nu ar fi fost partas la tooate furturile facute timp de 8 ani la MK. Cum sa respecti un viceprimar cand refuza punerea in posessie a unui cetatean dupa o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila?

buglea
29 august 2012
ba ziarist neinformat

ba ziarist neinformat si agramat ,,nici fotografia lui nelu scupra zis nota nu ai fost in stare sa o pui,,nu mai vorbim de prostiile care le spui,,vezi, copilasi cazut in cap de mic ca aia e fotografia lui ion scupra cantaretul si fostul..pd-list .sfatul meu apucate de altceva puiule ca esti varza si tu si articolul tau.

Marius
10 septembrie 2012
primarul din MK

De ce nu se spune cum a castigat "stimabila" doamna primar alegerile din Mihail Kogalniceanu? A fost un furt ENORM! S-au platit voturile! Demisia! Sunteti o rusine pentru comunitate!

Răspuns la: Marian Anton
Adăugat de : Ion, 24 august 2012
Indiferent de cine va fi pus viceprimar, acesta nu se va compara niciodata cu fostul viceprimar, domnul Marian Anton, care este un domn in primul...
sile
22 noiembrie 2013
jkh

boldea a luat spaga si a tradat pp dd ul.el singur a recunoscut.cat despre belu....dezastru.cea mai incapabila fiinta.o machidoanca pusa pe capatuiala pe care pufta si machidoni o au la mana.sa zica cat ia dat lui puscariasul de ghiortu sa se duna la poarta alba....cat despre dul tomy...no coment.rar oameni ca el...neamtu e neamt

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3352 secunde