Sâmbătă se dă startul sărbătorilor de iarnă în comuna Peștera

294
Sâmbătă  se dă startul sărbătorilor  de iarnă în comuna Peștera - sambatasedastartullapestera8-1449242673.jpg

Articole de la același autor

Deoarece a devenit deja o tradiție pentru comuna Peștera, "Moș Nicolae" vestește și anul acesta începutul sărbătorilor de iarnă. Potrivit primarului Valentin Vrabie, pe lângă feeria de lumini și culori, focuri de artificii și colinde îndrăgite, au fost pregătite o serie de surprize special pentru a creiona atmosfera de basm specifică acestor sărbători.

Dacă în anii trecuți, locuitorii din Peștera au fost încântați de prezența lui Ștefan Hrușcă, Aurel Moldoveanu, Grupul Etno, Crăițele, Provincialii sau Fuego, anul acesta, Paula Seling este cea care va urca pe scenă, unde va susține un spectacol de excepție.

"Îi așteptăm cu drag pe toți cei care vor să ne fie alături la acțiunea prin care se va da startul iluminatului public stradal cu mii de beculețe multicolore și, implicit, a sărbătorilor de iarnă atât de mult aștep-tate în mod special de copii", a transmis primarul Valentin Vrabie.

El a adăugat că acțiunea va avea loc, sâmbătă, începând cu ora 18.00, în par-cul central din localitate, unde va avea loc un spectacol de excepție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5557 secunde