Salariile unor primari vor crește din ianuarie 2014

98
1
Salariile unor primari vor crește din ianuarie 2014 - dragnea89765300251800-1378455732.jpg

Articole de la același autor

Salariile unor primari vor putea crește de la 1 ianuarie 2014, în baza unor modificări legislative la care se lucrează în prezent, a anunțat vicepremierul Liviu Dragnea, după întâlnirea cu primarii de comune.

El a spus că va fi o creștere generată de "reclasificarea localităților în funcție de numărul de locuitori", ce va fi inclusă în noul pachet legislativ la care Guvernul s-a angajat să îl adopte.

Legat de starea de incompatibilitate a primarilor, Liviu Dragnea a arătat că acest subiect va mai fi discutat.

"Am discutat cu premierul, se lucrează la o eventuala modificare legii ANI (...) fără a limita atribuțiile ANI, dar nici nu putem sta indiferenți când noi discutăm de fapt între conflict între public și public. Putem vorbi de conflict de interese între o persoană publică și o societate privată, dar când te duci să reprezinți interesele comunității care te-a ales este foarte greu de explicat. Este o problemă..nu am o situație, dar dacă e vorba de sute de primari în această situație, este vorba de un fenomen, nu de un caz izolat", a spus ministrul Dragnea.

Președintele Asociației Comunelor din România (AcoR), Emil Drăghici, a spus în acest context că nu este vorba despre o modificare a legii ANI, ci de corectarea un act normativ din 2003.

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, i-a convocat joi pe reprezentanții Asociației Comunelor din România (AcoR) la o întâlnire la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, la care a participat premierul Victor Ponta.

Comentează știrea

Nica
6 septembrie 2013
Nu rata

2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Economie : Cine a avut un salariu mai mare în 2013
Pagina a fost generata in 0.3739 secunde