Salarii mai mari pentru angajații din Primăria Constanța

241
Salarii mai mari pentru angajații  din Primăria Constanța - consilieriilocalimajoreaza-1438012552.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai Municipiului Constanța se reunesc, vineri, 31 iulie, de la ora 12.00, în cadrul ședinței ordinare a lunii iulie. Pe ordinea de zi se află 42 de proiecte de interes local, printre acestea aflându-se și un proiect de hotărâre ce-i vizează pe angajații primăriei și ai instituțiilor subordonate. Practic, proiectul în cauză se referă la o creștere salarială cu 12% pentru salariații aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța și ai instituțiilor publice subordonate.

Pe de altă parte, nu ar fi de mirare ca bucuria celor din administrație să nu țină prea mult, deoarece, recent, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a făcut o declarație care i-a pus pe gânduri pe cei din aparatul administrativ.

"Cam 20% din actuala administrație publică este ineficientă în posturile pe care le ocupă. În administrația publică, sunt oameni care se sacrifică - viețile, familiile, timpul liber. Sunt oameni care nu petrec doar opt ore pe zi la serviciu. Sunt oameni care stau 10-12-14 ore pe zi. Nu spun că fac toți asta. Sunt foarte mulți din sistemul de stat care la ora - nu la 4.00, poate chiar mai devreme - au spart ușa. Iar dacă stau la serviciu, poate o oră doar alocă pentru ceea ce fac ei la serviciu. Ei, aceștia trebuie să plece din administrație", a declarat Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici a precizat că își permite să fie un aspru critic al administrației, pentru că o cunoaște bine din interior, întrucât și-a petrecut viața în domeniul public, în care lucrează din 1991. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4449 secunde