Să fie cu ghinion? Marți, 13, constănțenii, invitați să participe la dezbaterea bugetului

554
2
Să fie cu ghinion? Marți, 13, constănțenii, invitați să participe la dezbaterea bugetului - decebalfagadau2-1518112251.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, invită constănțenii la dezbaterea publică cu tema "Bugetul local al municipiului Constanța pentru anul 2018".
Dezbaterea va avea loc în data 13.02.2017, ora 16:00, în sala de ședințe "Remus Opreanu" situată în bd. Tomis nr. 51.
Acțiunea este așteptată cu interes de opoziție, cu atât mai mult cu cât, au existat voci care au contestat faptul că proiectul de buget nu ar fi fost publicat până la o anumită dată.








Comentează știrea

Socrate
8 februarie 2018
Ce vrajeala !

Bugetul oricum il cheltui cum vrei tu Fatalaule si multi bani se duc pentru ajutoare de tot felul, ai terminat cu parcurile , locurile de joaca, sala polivalenta de sport ? Tu nu ai o lista de prioritati , ca in doi ani nu ai facut nimic , nici cu buget , nici fara buget,. incompetentule !

Sile
9 februarie 2018
Gugetul local

De ce chemati cetatenii la dezbaterea publica dle primar ? Au ei drept de vot ? Pot ei depune amendamente ? Pot ei sa ia cuvantul ? NU . Adica vreti sai spuneti ca respectati transparenta deciziilor , nu ? Si sa spuneti ca a fost o dezbatere publica.Va prezint cateva furturi din buget , facute ..... transparent :1. Subventia pretului la energia termina furnizata de la RADET numai pentru persoane fizica. DISCRIMINARE PE FATA-TRANSPARENT! 2. Abonamente de transport public pentru persoane peste 70 ani - in care se vor deconta la pretul pe PE TOATE LINIILE ! Aceasta categorie nu merge zilnic si mai ales nu pe toate liniile ! 3. Ajutoare sociale fara prestarea unei muncii in folosul comunitar . Acestea sunt cateva furturi foarte populare . Celelalte noi nu le vedem . Le auzim cateodata la TV DACA SUNT PRINSI FAPTASII !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0437 secunde