Ruptură în PSD Constanța?!

5863
11
Ruptură în PSD Constanța?! - mateinicolae-1331318126.jpg

Primarul localității Năvodari, Nicolae Matei, spune că s-a săturat să fie tratat de Nicușor Constantinescu "precum un angajat al trusturilor sale", explicând că, dacă această relație nu se va îmbunătăți, ia în calcul opțiunea de candida din partea altui partid la alegerile din iulie.

"De fiecare dată când îl sun, mă trimite la Palaz"
Matei a declarat, în exclusivitate pentru Cuget Liber, că nu se mai înțelege de niciun fel cu președintele CJC, care are o atitudine lipsită de respect față de el. Primarul a menționat că acest comportament i-a dat de gândit dacă va mai candida sau nu din partea PSD anul acesta. Nicolae Matei afirmă că deși iubește PSD și a făcut tot ce i-a stat în putere ca organizația de la Năvodari să fie una bine consolidată, Nicușor nu îl tratează cu respectul cuvenit.
"Relația mea cu Nicușor Constantinescu este una destul de proastă. Nu exclud posibilitatea de a candida din partea unui alt partid, pentru că mă aștept la orice din partea lui. Eu vreau să rămân la primărie pentru a continua, alături de echipa mea, proiectele pe care le am în desfășurare și care au o valoare de 50 de milioane de euro, ori la PSD nu am această siguranță. Nu este vorba despre partid, pe care îl iubesc și din partea căruia mi-aș dori din tot sufletul să candidez. Este vorba strict despre Nicușor și lipsa de respect pe care o manifestă față de mine. Am fost deschis discuțiilor și împăcării, însă de fiecare dată când încerc să comunic cu el mă trimite la prefectul Claudiu Palaz. Problemele pe care el le are cu Palaz la Cernavodă sau la Mangalia nu au legătură cu mine. Am avut o colaborare foarte bună cu prefectul, chiar m-a ajutat în problema pe care am avut-o cu italienii. Nu văd de ce trebuie să fiu trimis la plimbare pentru asta. Nu mi-am dorit altceva decât respect din partea lui Nicușor și nu accept să se poarte cu mine de parcă aș fi unul dintre angajații trusturilor sale. Vă spun că dacă voiam să procedez în alt mod, ce a făcut Vrabie (Valentin Vrabie – n.r. ) de la Peștera este minciună pe lângă ce aș putea să fac eu. Nu văd ce ar avea să îmi reproșeze. Am fost un bun președinte al Organizației PSD Năvodari. Ar trebuie să-și amintească faptul că m-am implicat mai mult decât oricine în buna organizare a referendumului și, probabil, dacă nu mi-aș fi dat silința, rezultatul final al acestuia ar fi fost mult mai mic", a declarat Matei.

"Mă înțeleg foarte bine cu Dragomir și Hașotti"
Referitor la posibilitatea de a pleca realmente din partid și de a candida din partea PNL, Matei a explicat: "Am colaborare foarte bună cu reprezentanții conducerii județene. În mod special cu Hașotti (Puiu Hașotti - n.r.) și Dragomir (Gheorghe Dragomir – n.r.), din partea cărora chiar am înțelegere. Actualmente purtăm discuții pentru a vedea care va fi strategia USL pentru alegerile din vară. Analizăm dacă este mai bine să mergem pe liste separate sau pe liste comune. Nu-mi doresc să plec din PSD pentru că este locul din care am pornit și partidul care m-a adus unde-mi place cel mai mult să fiu, în administrația publică locală, însă alegerile de anul acesta reprezintă pentru mine și echipa mea doar o gară, sau o stație de autobuz. Adică vor coborî unii, vor urca alții, dar garnitura rămâne aceeași. Nu vreau să risc acest lucru, vreau să-mi continuu activitatea pentru că vreau să las ceva după mine, ceva care să dăinuiască cel puțin 10 ani. În acești trei ani și jumătate am consolidat o echipă cu care am făcut lucruri mărețe și am adus proiecte bune în Năvodari, proiecte pe care le voi continua și în anii viitori. Am încrederea că voi câștiga aceste alegeri pentru că știu care este opinia oamenilor și știu ce-și doresc de la primarul lor".



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ion
10 martie 2012
du te la pedofilii lui dan diaconescu

e deja la partidul de pedofili si santajisti ai lui dan diaconescu-partidul popo ului-vorbeste si el subtire fetita mfioata

relu
10 martie 2012
bravo

bravo matei. un primar foarte bun si curajos. porcusorul nu merita respectul acestui om.

4D
10 martie 2012
Matei

Am si eu o intrebare. Matei e oltean? Daca da, atunci totul are o explicatie...

nicu
10 martie 2012
si eu

am si eu o intrebare pt tine: Ma-ta e handicapata? daca da, atunci si existenta tare are o explicatie

Răspuns la: Matei
Adăugat de : 4D, 10 martie 2012
Am si eu o intrebare. Matei e oltean? Daca da, atunci totul are o explicatie...
ath
10 martie 2012
Cacealmaua in politica

Pentru cine nu este familiarizat cu acest termen la jocul de carti,cacealmaua inseamna o tehnica de inselaciune,sau de pacalire a adversarului prin care te prefaci ca ai carti mai bune decat ale lui.In cazul lui Matei,contrar aparentelor,adversarul lui,nu este Nicusor Constantinescu. Adversarul lui Matei este electoratul din Navodari. Nicolae Matei trebuie sa dea impresia ca binele cetatenilor este mai presus decat interesul partidului.Valentin Vrabie de la Pestera joaca si el la cacealma.Cacealmaua politica este un fel de praf de visat frumos,obtinut in "laboratoarele" de cercetare ale partidelor politice. Cacealmaua politica a dat rezultate in decursul timpului.Daca va amintiti,Radu Mazare a castigat alegerile in anul 2000 simuland ca este un candidat independent.A trecut imadiat la PSD fara sa dea o explicatie electoratului care l-a ales atunci. Sorin Oprescu de la Bucuresti a castigat la fel.Mai nou,Dan Diaconescu de la PP-DD se pregateste si el sa joace o partida de poker politic.Cacealmaua politica se practica cu acordul si la indemnul sefilor de partide.In termeni savanti cacealmaua politica se numeste strategia alegerilor.Nimic nu este la voia intamplarii.Adevarul este ca politicienii s-au "prins" ca sunt dispretuiti si recurg la tot felul de subterfugii.Ramane urmarim in continuare aceste spectacole politice si sa ne distram impreuna.Astazi ne-a amuzat un papusar politic din Navodari.

SI EUUUUU
10 martie 2012
PAPUSAR

DACA ESTI TARE SI TI LA PSD ,DACA TE BAZAZI PE ELECTORAT DE CE NU CANDIDEZI INDEPENDENT?????

rodica raichici
10 martie 2012
MAMAIA SAT

"vreau să-mi continuu activitatea pentru că vreau să las ceva după mine, ceva care să dăinuiască cel puțin 10 ani. În acești trei ani și jumătate am consolidat o echipă cu care am făcut lucruri mărețe și am adus proiecte bune în Năvodari, proiecte pe care le voi continua și în anii viitori"................ASA SPUNE DL PRIMAR MATEI ! CU ALTE CUVINTE RECUNOASTE CA PT MAMAIA SAT NU S-A FACUT NIMIC !

ioan
10 martie 2012
dictatura

trebuie sa intelegem ca este timpul sa scapam de mazare si constantinescu ; peste putin timp avem posibilitatea sa scapam de ei ;venind la vot

Dan
11 martie 2012
Mamaia Sat

a facut in Mamaia sat pe cat l-a ajutata CJC

Răspuns la: MAMAIA SAT
Adăugat de : rodica raichici, 10 martie 2012
"vreau să-mi continuu activitatea pentru că vreau să las ceva după mine, ceva care să dăinuiască cel puțin 10 ani. În acești trei ani și...
donmarinica
11 martie 2012
nicusor face curatenie

Am informatii ca nicusor-porcusor vrea sa se descotoroseasca de mai multi primari psd din judet numai ca nu o sa ii iasa treaba pentru ca oamenii respectivi vor candida independenti sau de la alt partid si se va creea confuzie in randul electoratului.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3084 secunde