Rovana Plumb: Iohannis și Opoziția instigă la revoltă și sfidează ordinea publică

520
Rovana Plumb: Iohannis și Opoziția instigă la revoltă și sfidează ordinea publică - rovanaplumb-1534681784.jpg
Președintele Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD), Rovana Plumb, a acuzat că liderii partidelor din Opoziție și președintele Klaus Iohannis au instigat la revoltă ceea ce a condus la divizarea societății, aceasta precizând că sunt de condamnat astfel de acțiuni.


Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a adăugat că este total împotriva actelor de violență extremă care au avut loc pe 10 august în Piața Victoriei, se arată într-un comunicat de presă al PSD remis redacției.


"Toată această situație a fost generată și propagată de mesajele și acțiunile de incitare la nesupunere civică și haos transmise în spațiul public de liderii și reprezentanții partidelor din Opoziție. Resping cu fermitate orice agresiune împotriva unei femei care își făcea datoria de a asigura protecția protestatarilor pașnici. Totodată, condamn toate încercările domnului președinte Iohannis și ale partidelor din Opoziție pentru divizarea cetățenilor, sfidarea ordinii publice, dezinfomarea și instigarea de a pune presiune pe membrii Guvernului", a declarat ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.


Sursa citată mai precizează că Organizația Femeilor Social Democrate nu tolerează niciun fel de manifestare violentă indiferent de statutul social și profesional al unei persoane.


"OFSD dezaprobă categoric actele de violență care au deturnat demonstrația din 10 august 2018 și face apel către președintele Klaus Iohannis și liderii Opoziției să înceteze cu afirmațiile iresponsabile pentru că România are nevoie de normalitate și stabilitate. Puterea se câștigă prin vot democratic și nu prin alte mijloace nedemocratice și prin violență", se mai spune în comunicatul de presă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5182 secunde