Mai multe ştiri online:
Ministrul Mihai Fifor, de Ziua NATO:

"Românii beneficiază de cele mai puternice garanții de securitate"

Ştire online publicată Luni, 02 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
La 14 ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică, românii beneficiază de cele mai puternice garanții de securitate și stabilitate din întreaga noastră istorie națională, a declarat, ieri, de Ziua NATO, ministrul Apărării, Mihai Fifor.


Cu ocazia Zilei NATO în România, ieri a avut loc, la sediul Ministerului Apărării Naționale, o ceremonie militară de înălțare pe catarg a drapelului național și a drapelului NATO. De asemenea, la solicitarea autorităților locale, ceremonii asemănătoare dedicate aderării României la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord s-au desfășurat și în municipii reședință de județ și în garnizoanele locale, conform Legii nr. 390/2004.


„Este o sărbătoare importantă pentru noi ca națiune, prin semnificația sa profundă, deoarece marchează aderarea României la NATO, cea mai puternică alianță politico-militară din istorie. Obiectiv strategic al României, integrarea în comunitatea euroatlantică a însemnat asumarea apartenenței la o comunitate a valorilor și a principiilor, bazată pe respect față de democrație și statul de drept pentru toate cele 29 de țări membre. La 14 ani de la aderarea țării noastre, românii beneficiază de cele mai puternice garanții de securitate și stabilitate din întreaga noastră istorie națională. Cu ocazia Zilei NATO, aduc un omagiu tuturor celor care și-au jertfit viața, în teatrele de operații ori în misiuni executate pe teritoriul național, în numele țării și pentru țară. Sacrificiul lor nu va fi nicicând uitat. Asigur familiile eroilor noștri că vor avea în Armata României permanent sprijin”, a arătat ministrul, în mesajul transmis cu acest prilej.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6783 secunde