Deputatul Gheorghe Dragomir:

"România se află în acest moment într-o situație extrem de penibilă"

225
1

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal intenționează să de-pună o moțiune simplă, în Camera Deputaților, pentru a trage un semnal de alarmă asupra haosului creat de Guvernul Ponta în zona fiscală.

Potrivit declarațiilor președintelui Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, va avea astfel ocazia să dea explicațiile pe care a refuzat până acum să le prezinte public în legătură cu măsura reducerii CAS, Codul fiscal și alte elemente care țin de alcătuirea bugetului.

"România se află în acest moment într-o situație extrem de penibilă, în condițiile în care premierul și ministrul de Finanțe nu reușesc să răspundă la o serie de întrebări stringente, care necesită clarificări urgente. Inclusiv FMI susține că împărtășește obiectivul de a reduce povara mare a taxelor pe forța de muncă, pentru a stimula angajările, dar cere explicații referitoare la modul în care Guvernul intenționează să compenseze deficitul de venituri", a afirmat deputatul Gheorghe Dragomir care este membru al Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci din Camera Deputaților.

El a mai precizat că PNL va elabora, împreună cu colegii deputați din PDL, textul moțiunii pentru că opoziția de dreapta care nu poate trece cu vederea lipsa de responsabilitate a actualului guvern.

"Din păcate, suntem guvernați într-un mod haotic și iresponsabil, iar premierul Ponta demonstrează, prin acțiunile sale, că este un adevărat maestru al improvizațiilor și al dublului limbaj, iar creșterea economică îndelung clamată este doar pe hârtie, și nu se resimte și în buzunarele românilor. De aceea, considerăm că este de datoria noastră ca mediul de afaceri, cei care au gândire de dreapta să primească prin intermediul nostru răspunsurile pe care Guvernul Ponta evită să le dea", a mai adăugat liberalul Gheorghe Dragomir. 

Comentează știrea

!!!
22 iulie 2014
Un bou mai mare ca asta - mai rar !!!

Bah Cap Mare dragomir , mai penibil ca PNL-ul nu exista... Colegi de coalitie cu Boagiu , Videanu , Macovei , Blaga , Flutur , sau cu ala care facea mici in Eforie (Chiru), etc... Hai sictir , idiotule !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5106 secunde