"România condamnă atacurile teroriste și sprijină lupta anti-teroristă"

81

Articole de la același autor

România condamnă cu fermitate recentele atacuri teroriste și își reiterează sprijinul ferm pentru lupta împotriva terorismului, în toate formele sale, a declarat secretarul de stat pentru afaceri strategice, Daniel Ioniță, în cadrul unui seminar organizat la Palatul Parlamentului, cu tema "Provocările generate de un răspuns preventiv al justiției penale față de terorism și luptătorii teroriști străini".

Potrivit unui comunicat de presă remis de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), Ioniță a prezentat și promovat, totodată, argumentele care stau la baza inițiativei României și Spaniei privind înființarea unei Curți Internaționale împotriva Terorismului. 


"În opinia noastră, la baza abordării noastre pentru contracararea și sancționarea terorismului și fenomenului luptătorilor străini ar trebui să rămână nevoia de a proteja și de a întări valorile noastre, respectarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale și promovarea democrației. Parlamentelor le revine un rol esențial în acest sens", a declarat Daniel Ioniță. 


Seminarul a fost organizat de Adunarea Parlamentară a Mediteranei, Oficiul Națiunilor Unite pentru Droguri și Criminalitate, Uniunea Europeană și Camera Deputaților. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Plecați în călătorie? Atenție!
Pagina a fost generata in 1.7614 secunde