Robert Boroianu, lăsat pe dinafară de PNL. Jocuri de culise sau e Chițac mai bun?

1569
6
Robert Boroianu, lăsat pe dinafară de PNL. Jocuri de culise sau e Chițac mai bun? - robertboroianu2-1449774804.jpg

Articole de la același autor

Liberalul Robert Boroianu, cel care până mai ieri se erija în viitorul candidat al PNL la Primăria Constanța la alegerile de anul viitor, nu are motive de bucurie, după ce șeful său de partid, cumătrul Gheorghe Dragomir, a anunțat, zilele trecute, că preferat pentru o asemenea candidatură este rectorul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", Vergil Chițac. Desigur, dacă acesta din urmă ar renunța la haina militară, și-ar da demisia și ar fi de acord să se înhame să conducă administrația constănțeană, în caz că o și câștigă. Cu alte cuvinte, să dea vrabia din mână pe cioara de pe gard! 


Revenind la Robert Boroianu, acesta este cunoscut mai mult în mediul privat ca patron al firmei de mezeluri "Gepeto". El a preluat conducerea Organizației Municipale a PNL Constanța în luna august a anului trecut, moment în care s-a și oferit să candideze la Primăria Constanța din partea PNL. 


Avea deja temele de campanie, un nou CET, o nouă gigacalorie și, probabil, ar fi urmat veșnicul "Cazinou" pe care-l invocă toți candidații. Mai mult, anul acesta, Boroianu a început să investească în imaginea sa în speranța că va căpăta notorietate, o calitate atât de importantă pentru a reuși în alegeri. 


Liberalul și-a luat rolul în serios și, prima dată, și-a făcut publică intenția de a candida la Primăria Constanța pe Facebook. Au urmat conferințe de presă în care a atacat fosta administrație Mazăre. Ulterior, a încercat să se facă cunoscut și printre votanți, astfel că mii de cutii poștale din Constanța au fost invadate cu scrisorile trimise de Boroianu, prin care îi anunța că el este primarul cel mai potrivit. 


Plimbat de cumătrul Gheorghe Dragomir (Boroianu i-a cununat fiul lui Dragomir) prin mediile politice, Boroianu nu a lăsat o impresie prea bună că ar putea să se lupte în campanie cu adversarii săi, astfel că liberalii au fost nevoiți să se reorienteze, chiar dacă este evident că Robert Boroianu a investit foarte mulți bani până acum tocmai pentru a demonstra că poate fi un candidat bun. 


Posibil ca o directivă de la Centru sau un blat local, liberalii constănțeni s-au răzgândit brusc, anunțând că vor să-și schimbe candidatul. Și așa a apărut sondajul din care reiese că rectorul Vergil Chițac ar avea mai multe șanse ca Robert Boroianu și orice alt liberal posibil din Constanța.


Contactat telefonic, Robert Boroianu a lăsat să se înțeleagă că este chiar fericit că nu va mai fi el candidatul dacă Vergil Chițac va accepta propunerea liberalilor de a candida din partea PNL. 


"Am spus încă de la început că nu este nicio problemă dacă altcineva ar deveni o variantă mai bună decât mine pentru a candida la Primăria Constanța. Interesul nostru este de a câștiga Primăria Constanța. Dacă domnul Chițac va accepta propunerea, toată filiala îl va sprijini până la final. Eu sper să accepte să candideze și dacă o să fie nevoie de mine aș putea să fac parte din echipa sa", a declarat Robert Boroianu. 


Întrebat dacă i s-a promis ceva la schimb, cum ar fi un loc pe listele de la Consiliul Județean ori la alegerile parlamentare din toamna anului viitor, Boroianu a infirmat. 


"Eu fac politică, cred în liberalism. Nu mi s-a dat nimic la schimb pentru că nu a fost vorba de așa ceva. Banii pe care i-am cheltuit până acum în promovare îi consider o investiție în partid, iar recompensa mea ar fi ca PNL să câștige Primăria Constanța. Cât despre un post de parlamentar, sincer, nu sunt interesat. Am familia aici, am afacerile aici, la Constanța, și mi-ar fi greu să fac naveta. De asemenea, întotdeauna m-am considerat ca fiind mai bun pe parte administrativă și nu legislativă, tocmai de aceea mă și atrăgea mai mult primăria", a declarat, pentru "Cuget Liber", Robert Boroianu. 


Comentează știrea

un constănțean
11 decembrie 2015
țeapă

Toată lumea știe că Dragomir e un țepar. Pe mulți i-a păcălit, de mulți și-a bătut joc. Lui Boroianu încă nu îi vine să creadă...

Teapa
11 decembrie 2015
Teapa

Dragomir e un mincinos ordinar.

ath
11 decembrie 2015
D-ale carnavalului

Incepand de ieri,avem/aveti in fata un fel de film al unui ciclu electoral standard care s-a repetat la Constanta in ultimii 15 ani.Celor interesati,le propun sa urmareasca cu atentie toate fazele comediei electorale.Vedeti la stanga un ciclu electoral de tip dinastic cu un țar si un țarevici(Mazare/Fagadau) si la dreapta un ciclu electoral de tip ghicitoare(la ghici) cu un candidat necunoscut.Ghici ghicitoare cine-i ? In ambele cazuri, doi oameni aleg in numele a 280.000 de suflete(secretarii de partid PSD si PNL).Pentru cei care nu au fost atenti,le fac o scurta istorie.Tareviciul Decebal Fagadau a fost "ales" de Tarul Mazare in anul 2013(internetul are memorie.voi reveni).La dreapta,partidul barbatilor pupaciosi((PNL) l-au slujit pe tar si pe tarevici in primii doi ani de la alegerile trecute.In urmatorii doi ani nu au gasit niciun contracandiat.Am mai spus,in situatia asta,hamsterul somnoros din borcanul meu de acasa are toate sansele sa ajunga primarul Constantei(chiar senator) daca ar fi "sprijinit" de Pesede sau de Partidul Barbatilor Pupaciosi.P.B.P poreclit PNL nu a avut nici bunul simt de a-l prezenta pe cel care "a castigat increderea" constantenilor la scaunul de primar.Nu conteaza,e militar si daca e militar e favorit in sondaje.Asa cred ei.Mai discutam.

Lazar
11 decembrie 2015
Boroianu pe afara PNL

Ce a facut infractorul asta a furat,evaziune fiscale,spalare de bani,documente false,nu se stie cate firme falimentate,si cate si cate,daca Dl Chestor Bogdan Despescu de peste un an sef IPJ proaspat sef IGPR si Dl comisar sef Alexandru Rapotan bunicul IPJ nu stiu nimica nu au auzit nimica de reclamatile mele,de ani de zile le cer sa faca dreptate si nu se poate,ca le au ascuns asa de bine Parchetul C-ta d-na Prc Adina Florea,Puiu Zarafina,Avocati buni de performanta,cu Hotarari si rezoluti mincinoase,Petiti clasate,NUP sau Ne inceperea urmariri penale pentru a fi prescrise si se cauta sa dea cu prosteala fara caracter acuma daca sunt eu prost si nu am pe cine trebue la locul potrivit nu am dreptate.Dreptatea sa facut prin doctrina de licitatie cine da m-ai multa spaga m-ai mare are cistig decauza si a principiului Hori Uniri unde sunt hotii m-ai multi si mincinosi au dreptate. Acolo se gasec documente descrise de modul cum au spalat bani daca doreste cineva se gaseste si desenul geografic cum au facut si totusi li sau acordat dreptate si au ascuns si musamalizat adevarul descris de mine de ani de zile.D-na Carmen Mocanu

Ferencz
11 decembrie 2015
Castiga 1000 de lei pe luna inca din prima luna

Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lazar
12 decembrie 2015
Boroiabu R.Aurel istorie

Robert ce pretenti vrei tu sa,ai sau ce functie in PNL ca a-i cheltuit multi bani,la investitie in partid tu trebue sa de aliniezi dupa directivele partidului si sa te in cadrezi in cel 10 porunci sau directive Alinutei Gorghiu.Si tu a-i contribuit cu bani din furaciuni,fraude spalari de bani.Va rog frumos Dl Comandant,Comisar sef Adrian Rapotan,analizati,corectitudinea omului de partid si puteti transmite,direct la Dl nou Sef Chestor IGPR Bogdan Despescu specialist in Forme de manifestarea Criminalitati economice Finaciare poate de la aceel nivel,se creiaza o viziune m-ai mare si poate apreciaia,m-ai bine in spiritul legi e posibil sa a-iba consilieri,m-ai de incredere. D-na Carmen Mocanu eu doresc s-a le transmiteti,m-ai departe ca eu si semnez nu scriu anonime daca va respectati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9561 secunde