Revelion în Piața Ovidiu. "Îi invit pe constănțeni să intrăm împreună în noul an"

1577
8
Revelion în Piața Ovidiu.

Articole de la același autor

Asemenea anilor precedenți, Revelionul este organizat de Primăria Constanța în Piața Ovidiu, iar reprezentanții autorităților locale se așteaptă ca numărul constănțenilor să crească considerabil față de ceilalți ani. Vremea se anunță una plăcută, luând în considerare temperaturile ridicate față de normalul acestei perioade, iar atmosfera la trecerea dintre ani va fi asigurată de câteva nume sonore.

"Așa cum, probabil, constănțenii s-au obișnuit, Revelionul va fi organizat în Piața Ovidiu. Îi invit într-un număr cât mai mare, mai ales că vremea se anunță bună, cu temperaturi pozitive. Avem trupe bune, Adi Despot cu Vița de Vie, Dan Helgiuc cu Spitalul de Urgență, avem și artiști locali. Focul de artificii va fi unul cel puțin la fel de frumos ca anul trecut, așa că îi invit pe toți constănțenii să intrăm împreună în noul an și sper să avem un an cel puțin la fel de bun ca anul 2017", a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Concertul de Revelion va începe la ora 20.00, continuând și după focul de artificii de la miezul nopții. 

Comentează știrea

un constănțean
29 decembrie 2017
Vai de noi

Domnule Făgădău cât de proști ne crezi atunci când dumneata ne spui că ăștia pe care îi plătești cu o căruță de bani sunt trupe bune?!

dansator
29 decembrie 2017
roackari

Niste trupe pe care nu le gust, nu le inghit...glumesc...dar chiar nu se merita sa pierzi o noapte pentru asa trupe...

@un constănțean
29 decembrie 2017
Cata carte crezi ca are si semianalfabetul asta de Fagadau ?

Daca avea gusturi si ceva carte nu ar fi membru pesedeu si cu atat mai mult primar-sluga la Pesede.Greata PSD,ciuma rosie !

Răspuns la: Vai de noi
Adăugat de : un constănțean, 29 decembrie 2017
Domnule Făgădău cât de proști ne crezi atunci când dumneata ne spui că ăștia pe care îi plătești cu o căruță de bani sunt trupe bune?!
jiji
29 decembrie 2017
revelion

Revelion cu hoti pentru prostii psd

Unu altu’
29 decembrie 2017
S o facem si p-asta

La asa trupe sunt convins ca piata va fi arhi-plina. :)) Eu zic sa l iei pe Helciug si impreuna cu el sa nu l lasati pe Dragnea la greu.

nae
30 decembrie 2017
piata ovidiu

dar de ce macke au asa o aplecare catre piata ovidiu,facalet a pus fel si fel de interzisuri in zona ,de ce nu organizeaza revelionul in parcarea de la cyti

Borat
30 decembrie 2017
Hm

Haideți la un revelion pe podul de la butelii A uitat domnul primar de el Se apropriere termenul Poate o sa-l depășim pe cel de la Agigea și intram in cartea recordurilor

Anca
30 decembrie 2017
Sincer

Cam lasa de dorit...stati fratilor acasa

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9939 secunde