Reprezentanții delegației libaneze de la Mangalia, interesați să investească în sudul litoralului

193
Reprezentanții delegației libaneze de la Mangalia, interesați  să investească în sudul litoralului - primariamangalia-1351076030.jpg

Delegația libaneză condusă de președintele municipalității Byblos, Ziad Hawat, a avut, astăzi, o întâlnire oficială cu primarul Cristian Radu și liderii grupurilor de consilieri din CL Mangalia. În debutul discuțiilor, oaspetele libanez a făcut o prezentare a orașului Byblos și a proiectelor de investiții în derulare, pe plan local.

La rândul său, primarul Mangaliei a făcut o scurtă prezentare a orașului și stațiunilor din sudul litoralului. Edilul a vorbit despre investițiile străine în zonă și a enumerat câteva dintre proiectele de modernizare și dezvoltare.


Pe parcursul discuțiilor, oaspeții libanezi s-au arătat interesați ca într-o primă etapă să aducă investitori pentru a construi în zona municipiului Mangalia o universitate și un spital cu centru balnear.


"Putem veni aici să deschidem o universitate și un spital. În câțiva ani, universitatea poate atrage până la două-trei mii de studenți din România și din străinătate, pe diverse specializări precum economie, turism, afaceri, comerț, cu diplome certificate în SUA și recunoscute internațional", a menționat președintele municipalității Byblos, Ziad Hawat.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2379 secunde