Norica Nicolai, de la ALDE:

"Refuzul de implicare permite unor neaveniți să intre în politică"

259
Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, ieri, pentru Agerpres, că este foarte important ca oamenii să se prezinte la vot la alegerile europene viitoare, pentru că refuzul de implicare permite unor "neaveniți" să intre în politică, precum și fraudele electorale.

"Îmi propun și cred că asta este foarte important: ca oamenii să vină la vot pentru că refuzul de implicare permite unor neaveniți să intre în politică, permite fraudele electorale. După 30 de ani, nu este campanie electorală, nu este ciclu de alegeri în care noi să nu vorbim despre fraude. Asta pentru că oamenii aleg din prea multă neacceptare a ceea ce se întâmplă, voiam să folosesc un cuvânt mai dur, dar m-am abținut. Oamenii aleg să nu se implice. Nu, nu asta este soluția. Dacă ei nu se vor implica, ceilalți vor face tot ceea ce știu de 25 de ani încoace, tot vor fura și tot vor manipula și măslui alegeri și decizii. De aceea, principala noastră prioritate este prezența oamenilor la vot. Dacă candidații noștri vor convinge, este altceva, dar dacă ei vor veni la vot, noi am câștigat", a spus Norica Nicolai.

Ea a mai adăugat că are, în continuare, încredere în instituțiile reprezentative și democrația reprezentativă, în condițiile în care nu este de acceptat ca o țară să fie condusă prin proteste violente și revendicări în stradă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8537 secunde