REACȚIA ministrului Doina Pană după scandalul "FĂ, DOINA!"

212
1
REACȚIA ministrului Doina Pană după scandalul
A fost sau nu a fost apelată Doina Pană de către premierul Victor Ponta cu interjecția "fă"? În timp ce jurnaliștii au remarcat, rând pe rând, apelarea sa de către șefului Executivului cu o formulă cel puțin nepotrivită, ministrul Apelor a declarat că în vocabularul premierului nu a auzit folosindu-se niciodată acest cuvânt.


"În vocabularul premierului, eu acest cuvânt nu l-am auzit niciodată, în niciun context. Folosește ca un apelativ prietenesc 'Mai, Doina', dar în niciun caz ce s-a relatat în presă", a spus ministrul Apelor, Doina Pană, întrebată fiind cum i s-a adresat premierul Victor Ponta marți, în barcă, în timpul "inspecției" la sinistrații din Teleorman.


La rândul său, și Victor Ponta neagă episodul cu Doina Pană. Premierul spune că nu a folosit niciodată termenul "fă", deci nu avea cum să se adreseze injurios la adresa ministrului Apelor. Mai mult, Ponta spune că a verificat înregistrarea și nu se aude folosind apelativul "fă".


Vizita premierului Victor Ponta în localitățile inundate din județul Teleorman a început cu un salut respectuos la adresa ministrului Apelor, Doina Pană: "Ce faci, fă, Doina, aveai chef de inundatii?" "N-aveam, da...", i-a răspuns ministrul.


Comentează știrea

europeanu
24 aprilie 2014
Inundatii cu fraieri in barca

Oare de ce se mai agita doina sa apere reputatia analfabetului cu diploma olteneasca ??? Acest idiot conduce Romania !!! Ce fete de retardati aveau papagalii in barca trasa de pompieri prin apa pana la glezne...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3237 secunde