Reabilitarea CAZINOULUI, blocată de o nouă contestație

1639
3
Reabilitarea CAZINOULUI, blocată de o nouă contestație - cazino21489157901-1498816402.jpg
În cadrul ședinței de azi, primarul Constanței, Decebal Făgădău, a anunțat că a fost contestată și cea de-a treia licitație pentru reabilitarea Cazinoului din Constanța. Este același contestatar.


Amănunte în ediția de mâine a ziarului Cuget Liber.


Comentează știrea

cetatean
30 iunie 2017
despre oras

Ar trebui asfaltate trotuarele, pe unele creste stevie si alte ierburi, nu toti cetatenii au bani ca sa-si renoveze trotuarul din fata locuintei adica nu toti suntem 'privatizati'/Poate se iau masuri cu garajele si alte improvizatii de parcare/ locuri de parcare sunt destule !

Dac
1 iulie 2017
Ce !?

Mai bine dacă ar demola, vechitura, bomba aceea de cazinou, această construcție mai reprezintă ceva pentru orașul nostru, construcția de pe locul, ce a fost cândva "vraja mării", a luat fața cocioabei, așa zisului cazinou constănțean ! Cazinou ne mai lipsește, că : buruienile, gunoaiele, mizeria....., au făcut ca acest oraș să fie lipsit de perspective și multor oameni le pare rău că au preferat să rămână în Constanța și că nu au ales să se stabilească în altă localitate îngrijită din România, asta-i orașul de la malul marii Negre : mizerie, gunoaie, bălării, împuțiciune, transport deplorabil, străzi neasfaltate, tot timpul orașul este treierat cu cocoșul, gropi, parcuri pline de semințe, peturi și pahare goale, lipsite de flori, iarba ne îngrijită, microbuzele niște jafuri, adică totul este o batjocură la adresa constănțenilor, totul este datorat nesimțirii și lipsei de respect a : primarului făgădău decebal și consilierilor locali din CONSTANȚA și psd-ul care nu face nimic pentru ca să tragă la răspundere pe nesimțitul de făgădău decebal și celelalte partide care sunt complice la dezastrul din acest oraș, din Constanța, rușineeeeeeee tuturor, care nu fac nimic pentru noi, constănțenii !

Gogu
1 iulie 2017
Constanța

Ne este rușine cu orașul nostru pentru că a ajuns în halul a ajuns, înainte era o placere ca să trăiești în Constanța, acum ne este rușine, pentru că guvernanții locali sunt preocupați doar de : îmbogățirea lor și umilirea noastră a constănțenilor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5569 secunde