€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Raluca Turcan: Tăriceanu a devenit avocatul corupției în spațiul public

Ştire online publicată Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, susține că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a devenit „avocatul corupției în spațiul public și a transformat a doua poziție în stat în platforma lansării de mahalagisme”.

Raluca Turcan cataloghează drept ‘’descalificantă’’ reacția lui Tăriceanu la adresa președintelui Klaus Iohannis.

„Toată țara poate vedea că domnul Tăriceanu a devenit avocatul corupției în spațiul public. Modul iresponsabil în care a reacționat arată că dl. Tăriceanu se teme foarte tare de acțiunea Justiției. Călin Popescu-Tăriceanu a inventat statul paralel în România când de pe poziția de prim-ministru trimitea în secret bilețele roz cerând intervenții în actul de justiție. Este regretabilă această involuție de discurs la domnul Tăriceanu, pentru care acum fostul primar Iohannis este văzut drept inactiv, în vreme ce, în 2007, un întreg guvern, în frunte cu dl. Tăriceanu, a sărbătorit intrarea în UE la Sibiu. Dl. Tăriceanu a transformat a doua poziție în stat în platforma lansării de mahalagisme în spațiul public, o involuție de-a dreptul șocantă”, a menționat liberala, potrivit unui comunicat de presă.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a transmis șefului statului, Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, că va lupta în continuare, împreună cu toți oamenii de bună credință, pentru „demantelarea statului paralel”, pentru aflarea adevărului despre mecanismele acestui sistem și a participanților la uzurparea puterii desemnate democratic la alegeri.

„Eu nu sunt timorat nici de dosarele pe care le fabrică, la comandă, zeloasa dumneavoastră colaboratoare, Codruța Kovesi, și nici de alte instrumente utilizate de ‘statul paralel’ pentru arestarea, compromiterea, chiar condamnarea sau îndepărtarea din viața publică a adversarilor dvs. politici”, a spus Tăriceanu, citat de Agerpres.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.931 secunde