Raluca Turcan: PNL va fi alături de Klaus Iohannis

144
Raluca Turcan: PNL va fi alături de Klaus Iohannis - ralucaturcan-1529749185.jpg
Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan spune că anunțul candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat arată determinarea și angajamentul ferm al acestuia de a lupta pentru o Românie europeană, iar PNL va fi alături de șeful statului, relatează Digi24.ro.


"Anunțul candidaturii pentru un nou mandat arată determinarea și angajamentul ferm al Președintelui Klaus Iohannis de a lupta pentru o Românie europeană. Din păcate, tocmai în anul Centenarului, democrația din România este grav pusă în pericol de o guvernare care distruge legi și instituții pentru a servi interesele infractorilor", scrie Turcan pe Facebook.


Raluca Turcan precizează că "Partidul National Liberal va fi alături de președintele Iohannis în prima linie a luptei pentru o Românie europeană".

"România nu poate fi confiscată de infractorii care simt nevoia să își ceară scuze pușcăriașilor", încheie prim-vicepreședintele PNL.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de președinte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3077 secunde