Mai multe ştiri online:

Raluca Turcan: „PNL va depune moțiune simplă împotriva lui Tudorel Toader“

Ştire online publicată Marţi, 19 Februarie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, a anunțat, ieri, că în această săptămână PNL va depune la Camera Deputaților o moțiune simplă împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader.


„PNL va depune, în această săptămână, moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader. Este ministrul care a făcut un rău enorm României, atât în ceea ce privește funcționarea sistemului judiciar, cât și în ceea ce privește imaginea României în străinătate. Tudorel Toader a acționat ca un luptător împotriva intereselor României în plan extern. Din nefericire, această obsesie bolnăvicioasă pe care a împrumutat-o de la șeful PSD, Liviu Dragnea, de a carota și de a asmuți instituțiile împotriva fostului procuror șef DNA, Laura Codruța Kovesi, tot acest comportament s-a transformat într-un factor de agresiune vizibilă împotriva României, a făcut un rău uriaș României, nu unui om, nu doar unei instituții“, a spus Raluca Turcan, la Digi24.
Ea a menționat că Tudorel Toader, prin tot ceea ce a săvârșit în ultima perioadă, s-a întors împotriva țării sale și trebuie să plătească.


„Dincolo de acest aspect care acum a captat toată atenția opiniei publice, Tudorel Toader este și ministrul care a făcut cel mai puțin din ceea ce și-a asumat în programul de guvernare, de la recuperarea restanțelor salariale pentru grefieri, de la suplimentarea personalului de probațiune până la introducerea brățărilor electronice astfel încât să nu mai ajungem la eliberarea pușcăriașilor periculoși pe străzi, ci aceștia să fie supravegheați și să fie ținuți în penitenciare. Tot în acest sens, investițiile în penitenciare, practic, sunt cea mai mare restanță a acestui Guvern. Se demonstrează în felul acesta prin faptul că nu au băgat niciun leu în îmbunătățirea condițiilor de detenție că pretextul eliberării infractorilor a fost de fapt cel urmărit, și nu condiții mai bune pentru cei care săvârșesc detenție în România“, a afirmat aceasta. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9881 secunde