€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Raluca Turcan: PNL va depune, duminică, amendamentele la buget

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a anunțat, vineri, că liberalii vor depune, duminică, amendamentele la buget și le vor prezenta luni.

„Duminică le vom depune. Amendamentele sunt formulate. La nivel de buget național o să prezentăm amendamentele luni. România este deja într-o semicriză economică, asta e percepția mea. Ne îndreptăm cu pași repezi spre o criză și atunci în proiectul de buget vom merge cu câteva priorități la nivel național, pe care le vom anunța și care să corecteze filosofia bugetară greșită a acestui guvern”, a afirmat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

PNL va depune mai multe amendamente la buget, prin care să compenseze efectele negative ale reducerii impozitului pe venit, respectiv ale cotelor defalcate din impozitul pe venit.

„Dacă PSD și ALDE nu vor înțelege gravitatea acestei situații, atunci, în anul 2018 riscăm ca cea mai mare parte a administrațiilor locale să aibă dificultăți financiare uriașe și chiar să constatăm intrări în incapacitate de plată la nivelul administrațiilor sărace. Solicit tuturor parlamentarilor sibieni să susțină aceste măsuri”, a declarat Raluca Turcan.

Liderul PNL afirmă că nu regăsește în buget creșterea economică din acest an.

„Cu toții vrem să descoperim unde este creșterea economică din anul 2017 și nu reușim! Nu o găsim în buget, nu o găsim în investiții, nu o găsim în salarii, nu o găsim în creșterea standardului de viață al populației. Tigrul Europei este în realitate un animal flămând și slab”, a spus Raluca Turcan.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8844 secunde