Raluca Turcan: Majoritatea PSD - ALDE - UDMR decredibilizează Parlamentul

145
Raluca Turcan: Majoritatea PSD - ALDE - UDMR decredibilizează Parlamentul - ralucaturcanbuna-1521482778.jpg

Articole recomandate

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan critică votul din Comisia specială privind modificările aduse Legii 304/2004 pentru organizarea judiciară, afirmând că astfel majoritatea PSD-ALDE-UDMR decredibilizează Parlamentul, atacă Justiția și înjosește mii de magistrați.


"PSD-ALDE urgentează adoptarea Legilor Justiției. Graba cu care PSD-ALDE a reînceput astăzi, dis-de-dimineață, modificarea Legilor Justiției, declarate neconstituționale de CCR ca urmare a sesizărilor PNL, ne arată că lațul se strânge din ce în ce mai tare. Pentru a mutila Legile Justiției sunt în stare să se trezească cu noaptea-n cap și să stea la Parlament până târziu în noapte. Prin votul de astăzi, majoritatea PSD-ALDE-UDMR decredibilizează Parlamentul, atacă Justiția și înjosește mii de magistrați corecți care lucrează în interesul României", a scris Raluca Turcan, ieri, pe Facebook.


Ea a criticat faptul că nu a fost solicitat un punct de vedere Comisiei de la Veneția în cazul modificărilor la Legile Justiției.


"Dragnea și Tăriceanu au îngropat solicitarea PNL de a aștepta un punct de vedere de la Comisia de la Veneția și de a relua dezbaterile reale, cu toți actorii implicați, peste câteva săptămâni", a adăugat Turcan.


"PNL face un ultim apel la rațiune și respectarea legii și a angajamentelor luate de România pe plan internațional (MCV). Preocuparea exclusivă pentru ciuntirea rapidă a Legilor Justiției ne demonstrează cât se poate de clar că PSD și ALDE au ajuns la guvernare pentru a-i apăra pe corupți și infractori", a susținut Raluca Turcan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5005 secunde