Raluca Turcan: Dragnea i-a păstrat în Guvern doar pe slugarnici

210
Raluca Turcan: Dragnea i-a păstrat în Guvern doar  pe slugarnici - ralucaturcanbuna-1542731793.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan critică remanierea Guvernului, afirmând că liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a îndepărtat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozi și i-a păstrat pe cei care și-au dovedit slugărnicia.

"Am primit încă o confirmare a faptului că pentru PSD Guvernul țării este doar un mijloc de control al puterii și al resurselor, fără legătură cu românii, cu mai binele lor sau cu performanța în instituțiile statului. Liviu Dragnea i-a îndepărtat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozi și i-a păstrat în funcții pe cei care și-au dovedit slugărnicia sau cărora a vrut să le închidă gura. Rețeta Dragnea are totuși logică pentru pesediști: atâta vreme cât competența nu a contat la numirea în Guvern, de ce ar conta la destituire? Acesta este rezumatul unei remanieri care ar trebui să aibă legătură cu țara, cu înalta competență, cu cetățeanul", a scris liberala Raluca Turcan, pe Facebook.

Ea precizează, pentru "iubitorii de statistici", că la Transporturi va fi al patrulea ministru în mai puțin de doi ani, la fel și la Educație sau Cultură. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7248 secunde