Mai multe ştiri online:

Raluca Turcan: Dragnea i-a păstrat în Guvern doar pe slugarnici

Ştire online publicată Miercuri, 21 Noiembrie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan critică remanierea Guvernului, afirmând că liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a îndepărtat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozi și i-a păstrat pe cei care și-au dovedit slugărnicia.

„Am primit încă o confirmare a faptului că pentru PSD Guvernul țării este doar un mijloc de control al puterii și al resurselor, fără legătură cu românii, cu mai binele lor sau cu performanța în instituțiile statului. Liviu Dragnea i-a îndepărtat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozi și i-a păstrat în funcții pe cei care și-au dovedit slugărnicia sau cărora a vrut să le închidă gura. Rețeta Dragnea are totuși logică pentru pesediști: atâta vreme cât competența nu a contat la numirea în Guvern, de ce ar conta la destituire? Acesta este rezumatul unei remanieri care ar trebui să aibă legătură cu țara, cu înalta competență, cu cetățeanul”, a scris liberala Raluca Turcan, pe Facebook.

Ea precizează, pentru „iubitorii de statistici”, că la Transporturi va fi al patrulea ministru în mai puțin de doi ani, la fel și la Educație sau Cultură. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9674 secunde