€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Raluca Turcan, de la PNL, cere demisia premierului Viorica Dăncilă

Ştire online publicată Marţi, 26 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Viorica Dăncilă trebuie să își dea demisia imediat, spune liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, argumentând că anularea vizitei la București a Regelui Iordaniei este de o gravitate maximă.
„Viorica Dăncilă, demisia! Viorica Dăncilă nu trebuie lăsată să vorbească despre relațiile internaționale ale României! Nu știe, nu înțelege, nu are atribuții! Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, și-a anulat vizita oficială în România din cauza declarațiilor iresponsabile și revoltătoare cu privire la mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. În limbaj diplomatic, anularea unei astfel de vizite, în momentul în care Regele era deja pe scara avionului, este un semnal de o gravitate maximă! Din cauza Vioricăi Dăncilă nu vor mai fi semnate cele trei acorduri între România și Iordania pe justiție, sănătate și educație“, a scris, ieri, pe Facebook, Raluca Turcan.


Potrivit liderului deputaților PNL, „România a ajuns o rușine pe plan internațional din cauza gafelor unui premier diletant“.
„Aceeași vină o are și ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, care a tolerat și tolerează în continuare greșelile de politică externă ale premierului. Viorica Dăncilă trebuie să își dea demisia imediat“,  a conchis Raluca Turcan.
Luni, Administrația Prezidențială a anunțat că vizita pe care Regele Abdullah al II-lea al Regatului Hașemit al Iordaniei urma să o efectueze în România a fost anulată de partea iordaniană.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8883 secunde