Raluca Turcan: "Dacă vrem să salvăm România trebuie să ne rugăm să cadă acest guvern"

391
5
Raluca Turcan:

Articole recomandate

Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, face apel la toți parlamentarii să voteze împotriva Guvernului Dăncilă.

"Dacă vrem să salvăm România, nu trebuie să ne rugăm să forțeze președintele Constituția, ci să cadă acest guvern în Parlament. Președintele trebuie să rămână ancora principală a legalității în România. Un grup de infractori a ajuns legal la putere și ei trebuie îndepărtați tot legal. De aceea, toate eforturile trebuie acum concentrate pe Parlament și pe respingerea Guvernului. Fac un apel la parlamentarii de bună credință și la toți cetățenii onești din această țară, să înceapă să convingă parlamentari să voteze împotriva acestui guvern în Parlament", a transmis Raluca Turcan.

Potrivit Ralucăi Turcan, "doamna Dăncilă este mâna cu care Dragnea va semna toate deciziile guvernamentale".

Comentează știrea

Votant..
20 ianuarie 2018
Degeaba

Mai bine te-ai ruga să-ți găsești și celalalt neuron.

Raluka se învârte n PULA că Naluka..
20 ianuarie 2018
Gura MATI DE BASISTA împuțită

Riga te să găsești pe cineva să-ți de-a la mue !

Raluka se învârte n PULA că Naluka..
20 ianuarie 2018
PDL PNL CIUMA GALBENĂ..

Un grup de infractori PDL care au DISTRUS economia României au furat ca-n Codru (Videanu BERCEANU BLAGA.Pinalty..aspirina Udrea și Cocoș )a luat cu forța PNL !..Pt a li se pierde urma criminalii PDL sau ascuns sub sigla PNL ! Uuuuoooo javră ordinară basista ..Roagă te .. javră ..

Wuty
22 ianuarie 2018
Toți ciudații.

Toți cei care au dosare penale să plece din guvern și din structurile statului.

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Aveți nevoie de finanțare pentru casa dvs., pentru afacerea dvs., pentru achiziționarea de mașini, pentru achiziționarea de motociclete, pentru crearea afacerii dvs., pentru nevoile dvs. personale, fără îndoială. Acordăm credit personal cu o rată a dobânzii de 3%, indiferent de sumă. Doriți să scrieți pentru împrumuturile personale pe care le am la serviciile dvs. 24h / 24. Pentru mai multe informații: [email protected] mulțumesc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3948 secunde