Cătălin Dancu, candidatul PNG la Primăria Constanța:

"Radule, du-te și odihnește-te!"

1056
Candidatul PNG la Primăria Constanța, avocatul Cătălin Dancu, și-a lansat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, două dintre obiectivele campaniei sale pentru alegerile locale din acest an. Astfel, ulterior prezentării proiectelor azilului de bătrâni și parcului industrial în perioada de precampanie, Dancu a vorbit ieri despre complexul oceanografic, similar celui din Valencia și intitulat Sea World, dar și despre intenția de a realiza un sistem de parcări supra etajate.
În ceea ce privește complexul oceanografic, Dancu a explicat că acesta răspunde la trei priorități: "E vorba de aspectul ecologic, de cel educațional, și asta pentru că proiectul va fi legat de un program de laboratoare școlare și, nu în cele din urmă, de dezideratul economic". Totodată, candidatul PNG la șefia administrației publice constănțene a declarat că va susține "până la sfârșitul acestei campanii electorale, o conferință de presă la care vor participa proiectanții spanioli ai complexului oceanografic". Dancu estimează că, odată cu realizarea proiectului Sea World, "zece milioane de români, dar și foarte mulți turiști străini, vor vizita anual, indiferent de sezon, acest obiectiv". Mai mult decât atât, el susține că acest fapt va aduce Constanței, implicit, și încasări uriașe.
Cât despre proiectul parcărilor, acestea vor fi amplasate, potrivit declarațiilor lui Dancu, în apropierea locuințelor, pe spațiile betonate. Dancu nu s-a sfiit, nici de această dată, să conteste actuala administrație publică locală, dar și pe ceilalți contracandidați ai săi pentru proiecte nefinalizate și, respectiv, pentru promisiuni electorale "ridicate la rang de proiecte, când aces-tea sunt, de fapt, realități de bun simț și care țin doar de normalitate". De menționat este faptul că Dancu a ținut să sublinieze "că niciunul dintre cele patru proiecte de amploare" propuse de el nu va influența bugetul local al orașului, ele urmând a fi realizate din investiții
private.
"Nu poți să ai pretenția că ai transformat Constanța într-un oraș turistic dacă tu nu ai o infrastructură pusă la punct", a declarat Cătălin Dancu, făcând referire la actualul edil. Acestuia din urmă, Dancu i-a recomandat chiar, "în calitate de amic, și nu de prieten", să opteze pentru odihnă. "Radule, du-te și odihnește-te!". "Radu (n.r.- Radu Mazăre) a obosit, atât a putut el în acești opt ani. Radu nu mai poate continua proiectele. El știe, chiar dacă nu recunoaște, că toate acele fonduri și investiții de care Constanța are nevoie nu vor intra în oraș în timpul mandatului său", a precizat aspirantul PNG la fotoliul de primar al Constanței. Nu în ultimul rând, pe un ton ușor ironic și la adresa aceluiași Radu Mazăre, Dancu a menționat: "Nu e ceva rău dacă merge să se odihnească. El mai mult nu poate, că dacă putea, ar fi făcut".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0054 secunde