Radu Volcinschi este noul prefect al Constanței. Ce își propune pentru 2014

762
1

Articole de la același autor

Radu Volcinschi a fost învestit, ieri, oficial, în funcția de prefect al județului Constanța, în prezența subsecretarului de stat, chestor de poliție Florea Oprea. Primari din județ, vicepreședinții CJC și viceprimarul Decebal Făgădău, precum și numeroși directori de deconcentrate, instituții publice și angajați ai prefecturii au fost prezenți la eveniment.


Evenimentul, programat să înceapă la ora 10, a fost decalat două ore. Oficial, decalarea a fost făcută din cauza programului încărcat al subsecretarului de stat însă, mai în glumă mai în serios, cei prezenți spuneau că mai degrabă oficialul de la București nu a vrut să descalece la Constanța chiar în timp ce mascații dădeau buzna prin birourile CJC. 


Potrivit chestorului Florea Oprea, care a dat citire ordinului de guvern, Radu Volcinschi a fost numit cu caracter temporar în funcția de prefect al județului Constanța. Vizibil emoționat, noul prefect a ținut să mulțumească pentru încrederea acordată și a promis că va face tot posibilul pentru "rezolvarea problemelor cetățenilor județului Constanța".


De asemenea, Volcinschi a enumerat ca priorități ale mandatului său în 2014 organizarea exemplară a alegerilor euro-parlamentare din luna mai, centralizarea terenurilor și a problemelor ce țin de comisia de fond funciar, precum și organizarea fără probleme a alegerilor prezidențiale din toamnă. 


"Este un an foarte greu, foarte încărcat, cu alegeri europarla-mentare și alegeri prezidențiale. Ne propunem să avem mare grijă în organizarea scrutinelor, să respectăm calendarul de organizare și să nu se înregistreze incidente sau probleme în județul Constanța. Domnilor primari, vă mulțumesc pentru buna colaborare de până acum și vă asigur de sprijinul meu pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă localitățile pe care le conduceți. Sunt convins că voi lucra la fel de bine cu șefii de arme, cu conducătorii instituțiilor publice. Cetățeanul trebuie ascultat, iar problemele sale trebuie rezolvate cât mai eficient și obiectiv. Voi depune tot efortul pentru a rezolva problemele cetățenilor, indiferent de etnie, indiferent de religie", a declarat Radu Volcinschi către sala arhiplină.


Radu Volcinschi s-a născut în 1977 și este absolvent al Universității Maritime Constanța. Din 2008 și până în 2012 acesta a ocupat funcția de director general al Direcției de Administrare Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța, an în care, la propunerea PSD, a fost numit în funcția de subprefect.


Comentează știrea

Longchamp Pas cher
3 iunie 2014
Longchamp Pas cher

Stiri Politică : Radu Volcinschi este noul prefect al Constanței. Ce își propune pentru 2014 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Longchamp Pas cher http://www.jewellinks.fr/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5287 secunde