Christian Gigi Chiru:

"Radu Mazăre s-a comportat precum o matroană de bordel"

2180
7

Articole de la același autor

Președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, a vorbit, în cadrul unei conferințe, despre comportamentul primarului Radu Mazăre, din ziua referendumului, menționând că a avut o atitudine de "matroană de bordel". El a mai declarat că, din punctul său de vedere, atât Mazăre, cât și Nicușor Constantinescu vor avea de suferit de pe urma slabei prezențe la urne pe județul Constanța.

Gigi Chiru a deschis conferința de presă prezentând o serie de date statistice privind numărul persoanelor care au votat la Constanța rezultate dintr-o numărătoare paralelă a PDL. Chiru spune că, din cei 90.000 de votanți aflați pe listele suplimentare, 75.000 au fost turiști, ceea ce înseamnă că procentul constănțenilor veniți la vot a fost de 44,2%.

"Le mulțumim celor care au ales să nu legitimeze lovitura de stat dată de USL. A fost o adevărată luptă la baionetă cu reprezentanții acestei formațiuni politice", a declarat Chiru.

Potrivit acestuia, PSD nu a reușit să își atingă targetul propus de conducerea partidului de la nivel central, fapt care ar putea să aibă repercusiuni grave în justiție asupra celor doi lideri locali, Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre.

"După procentul obținut la referendum, cred că Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu nu vor mai primi sprijin de la centru dacă vor avea probleme cu justiția. Potrivit unor surse din cadrul PSD, asta a fost înțelegerea, însă cei doi NU au atins targetul dictat. Înaintea referendumului, au existat informații din interior potrivit cărora, la Constanța, trebuie să se prezinte la vot cel puțin 500.000 de persoane. De aceea, au și planificat o fraudare masivă a alegerilor. Oricum, nu au reușit ce și-au propus", a declarat Chiru.

Mai mult, acesta a comentat comportamentul edilului Constanței, despre care a afirmat că s-a manifestat ca "o matroană de bordel" prin "bâlciul" creat la secția de votare.

"Nu putem să nu vorbim despre derapajul comportamental al primarului Constanței, care s-a purtat ca o matroană de bordel, aducând la secția de votare 25 de tinere în ținută indecentă. Observ că nu ratează niciun prilej de a face constănțenii de rușine. Noi nu avem o problemă cu tinerele care au luat parte la această acțiune, ci cu atitudinea primarului. Acuzațiile noastre nu se îndreaptă împotriva lor, sunt împotriva primarului. Din declarațiile sale, reiese că acele fete au fost obligate să voteze. Dânsul a menționat că le ține buletinele și le dă «liber» după ce votează", a declarat Chiru.

Plângeri penale și mii de constănțeni suspectați pentru fraudă

Cu privire la neregulile pe care membrii PDL Constanța le-au remarcat la modul în care s-a desfășurat referendumul în județul nostru, Christian Gigi Chiru a ținut să precizeze: "Am dispus verificarea listelor suplimentare și vom cere aplicarea de sancțiuni în cazul per-soanelor pentru care se va dovedi că au practicat votul multiplu. Deja am depus 20 de plângeri penale pentru tentative de fraudare a votului prin turism electoral și vot multiplu. Există mii de constănțeni suspectați că au încercat să fraudeze referendumul. În următoarele zile, vom face publice listele cu cei aflați în această situație". 

Comentează știrea

admirator
2 august 2012
gresit

nu s-a comportat precum o matroana (de bordel). Este o...~

POTENT
2 august 2012
BORDELUL LU MAZARE

CRED CA SE OFTICA !

adevar graieste
2 august 2012
adevarat ca va avea de suferit

priviti ce a patiti primarul constantenilor cu procentul lui de la alegeri,i s-arupt camasa-n spate

Dana
2 august 2012
Ptr.Potent

Va doresc dragi bunicute si bunici,va doresc dragi"potenti" ca nepoatele si nepotii sa ajunga in preajma lui Mazare si el sa le creioneze viitorul ! Veti vedea atunci ,ce scump e pachetul lui,cel gratis !Veti vedea atunci ,ce scump este sa sustii un "asa zis primar al constantenilor" ,a carui singura preocupare ,este sa se faca si sa ne faca de ras.Daca constantenii isi doresc ca orasul lor si statiunea Mamaia, sa devina fieful "turismului sexual" ,al proxenetilor ,al clanurilor si al drogatilor,multumiti-va cu promisiunile si firimiturile aruncate de la masa lor.Lacrimile amare ,ce vor veni dupa,nu vor mai rezolva nimic !

Radu Banciu
2 august 2012
Asa e, domnule Chiru !!!

Radu Mazare nu e un expert in femei ca dumneavoastra, domnule Chiru !!! Dumneavostra sunteti Doctor Love, dati-ne sfaturi in arta iubirii :))

un cetatean
2 august 2012
de-ale lui Chiru

Da, matale, de unde stii cum se comporta o matroana de bordel, bre, nea Chirule ? Lumineaza-ne si pe noi... ai fost pe acolo ?

Adina
2 august 2012
Fetele lu` mazare 250 ron

Sunt niste sarace am cunoscut una din ele si mi-a spus tot. Majoritatea pentru 250ron le poti avea, dar nu asa orice babalau. Trebuie sa fii din cercul lui Mazare ca sa poti ajunge la trufe.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9231 secunde